Tânăr înecat în Lacul Morii din București. Bărbatul, în vârstă de 30 de ani, a murit

Ultima actualizare:

    Un bărbat s-a înecat în Lacul Morii din Capitală Foto: Captură Antena 3
Un bărbat s-a înecat în Lacul Morii din Capitală Foto: Captură Antena 3

Un bărbat s-a înecat în Lacul Morii din București. A fost găsit de scafandri și scos la suprafață, însă în ciuda manevrelor de resuscitare, acesta nu a mai putut fi salvat de medici. Bărbatul vea în jur de 30 de ani și se pare că moartea sa a fost un teribil accident, având în vedere că acesta a căzut în lac și, neștiind să înoate, și-a găsit sfârșitul.

O persoană de sex masculin s-a înecat în Lacul Morii din București. Tânărul, în vârstă de aproximativ 30 de ani, a fost scos la mal de scafandrii de la ISU, iar medicii SMURD au încercat preț de minute bune să îi acorde manevre de resuscitare. Potrivit primelor informații, trupul acestuia a fost găsit la 10 metri de mal și la o adâncime de doi metri.

La fața locului s-a intervenit cu autospecială de stingere cu barcă, o ambulanță SMURD și o altă ambulanță de terapie intensivă. În ciuda încercării medicilor de a-l resuscita, tânărul a murit.

Bărbatul avea aproximativ 30 de ani și ieșise cu iubita la plimbare. Aceasta a adormit, iar când s-a trezit și-a dat seama că partenerul ei nu mai era lângă ea. Se pare că bărbatul stătea la mal și a căzut în lac, potrivit Antena 3. Acesta nu știa să înoate. 

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net