Spectacol gratuit la Opera Comică pentru Copii. Uite unde te inscrii cu cel mic!

Ultima actualizare:

    De 1 Iunie, la Opera Comică pentru Copii are loc spectacolul "Directorul de teatru”Fotografii: Primăria Capitalei
De 1 Iunie, la Opera Comică pentru Copii are loc spectacolul "Directorul de teatru”Fotografii: Primăria Capitalei

Spectacol gratuit la Opera Comică pentru Copii! "Directorul de teatru” va fi jucat, astăzi, 1 iunie, în curtea instituției. Vor fi două reprezentanții: una la ora 16.00 și cealaltă la ora 19.00. Uite unde te inscrii ca să poți intra cu cel mic la piesa de teatru!

Opera Comică pentru Copii (OCC), din Calea Giulești, 16, își redeschide astăzi, 1 iunie, porțile. De Ziua Copiilor, una dintre capodoperele lui Mozart, ,,Directorul de teatru” va fi jucată gratuit  în curtea instituției, începând cu ora 16.00.

Cei de la Primăria Capitalei anunță că înscrierile se fac completând un chestionar disponibil pe site www.operacomica.ro și pe pagina de Facebook Opera Comică pentru Copii.

Scena pe care se va juca spectacolul a fost amplasată afară
Scena pe care se va juca spectacolul a fost amplasată afară

”Scena produce misterul chimiei ce ne unește cu cei din sală, imposibil de realizat altfel decât în spectacolul viu, live. Ce mult ne-am dorit în acest timp să vedem chipurile transfigurate, înnobilate de magia artei. Clipa reîntâlnirii a sosit, fericiți vă spunem –suntem aici, vă așteptăm,vă iubim!”, a declarat soprana Felicia Filip, managerul OCC.

Spectacolul va fi jucat în aer liber, unde s-au amplasat două scene.

”Publicul va beneficia de măsurile de prevenție necesare în această perioadă, simțindu-se în siguranță, alături de personajele lor preferate de care le era atât de dor”, transmit autortățile locale.

Programul lunii iunie la Opera Comică pentru Copii

  • Luni, 1 iunie, ora 16.00  și ora 19.00 opera Directorul de Teatru, regia: Cristian Mihăilescu (intrare liberă);
  • Vineri, 5 iunie, ora 19.00 - opera Hänsel și Gretel, regia: Cristian Mihăilescu;  
  • Sâmbătă, 6 iunie, ora 11.00 - basmul simfonic Petrică și Lupul, ora 19.00 - opera Hänsel și Gretel, regia: Cristian Mihăilescu;  
  • Duminică, 7 iunie, ora 11.00 - basmul simfonic Petrică și Lupul;
  • Vineri, 12 iunie, ora 19.00 - Gala de Musical;
  • Sâmbătă, 13 iunie, ora 11.00 - concert - lecție Viața lui Mozart, ora 19.00 - Gala de Musical;
  • Duminică, 14 iunie, ora 11.00 - concert - lecție Viața lui Mozart;
  • Vineri, 19 iunie, ora 19.00 - baletul Scufița Roșie, regia: Andreea Soare;
  • Sâmbătă, 20 iunie, ora 11.00 - concert - lecție Cu Nino în Europa, ora 19.00 - baletul Scufița Roșie, regia: Andreea Soare;
  • Duminică 21 iunie, ora 11.00 - concert - lecție Cu Nino în Europa;
  • Vineri, 26 iunie, ora 19.00 - musicalul Erus și Valea Generozității, regia: Ana Crăciun – Lambru;
  • Sâmbătă, 27 iunie,11.00 - Spectacole de magie, ora 19.00 - musicalul Erus și Valea Generozității, regia: Ana Crăciun – Lambru;
  • Duminică, 28 iunie, ora 11.00 - Spectacole de magie.

Premiere online la Opera Comică pentru Copii și traseul Madagascar

Iar surprizele oferite de OCC nu se opresc aici. În acest weekend se va desfășura Festivalul Opera Copiilor chiar la tine acasă, cu trei spectacole noi difuzate gratuit în Aplicația Opera Copiilor: suita muzicală Carnavalul Animalelor, basmul simfonic „Petrică și lupul” și musicalul „Madagascar - A Musical Adventure JR.”, o aventură muzicală cu și pentru copii!

Locurile pentru spectatori au fost amenajate afară, pentru a respecta măsurile impuse
Locurile pentru spectatori au fost amenajate afară, pentru a respecta măsurile impuse

Iar dacă te plimbi în parcurile din Capitală, ești provocat să parcurgi Traseul ,,Madagascar”, iar mai apoi ești și premiat, dacă trimiți fotografii cu tine parcurgând provocările de pe traseu.

Opera Comică pentru Copii, unică în lume

Opera Comică pentru Copii, instituție publică de cultură aflată în subordinea Primăriei Capitalei și a Consiliului General al Municipiului București, a fost prima care a mutat întreaga activitate în mediul online, imediat după aplicarea măsurilor de urgență, începând cu data de 10 martie 2020.

De altfel, a și lansat aplicația Opera Copiilor (https://app.operacomica.ro/), unde sunt disponibile deja 30 de spectacole și zeci de emisiuni produse în exclusivitate de echipa Operei Comice pentru Copii.

Unică în lume prin segmentul de public căruia i se adresează, Opera Comică pentru Copii îi apropie pe cei mici de artă şi cultură, atât prin spectacole de calitate – operă, balet, musical, concerte - lecție, operetă, teatru muzical – cât şi prin diverse proiecte conexe inovatoare, precum festivaluri de vară și de iarnă, ,,Atelierele ,Micul Artist”, ,,Magazinul OCC”, tururile ,,În Spatele Cortinei”, ,,Escape Room”, ,,Games Room”, ,,Petrecere de ziua de naștere”, ,,Aventura Parc”, ,,Abonamente”, ,,Voluntariat”, Aplicația ,,Opera Copiilor”, ,,Căpșunariul Copiilor", campania ,,Alo, Opera Copiilor?” , traseul ,,Madagascar” etc.

image
image
image
image
image
image
3 lacul ursu jpg jpeg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net