Șofer pe ambulanță, în București: „N-am fost niciodată mai obosit și mai dărâmat”

nicolae-gogor2.jpg

Nicolae Gogor lucrează de 15 ani pe ambulanță
Nicolae Gogor lucrează de 15 ani pe ambulanță
foto: Facebook/Arhiva personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Nicolae Gogor este angajat la Serviciu de Ambulanță al Municipiului București din 2006, dar niciodată nu i-a fost dat să trăiască o asemenea nebunie. Bărbatul povestește, într-o postare pe Facebook, că este extrem de obosit.

„În București și Ilfov, din 10 pacienți testați, 9 sunt pozitivi. Nu am văzut până acum să stau la spital cu ambulanța câte 2-3 ore să las pacientul la UPU. Turele de noapte sunt extrem de grele. Și îmi vine să urlu de durere când văd atâția oameni care suferă de această boală nenorocită. Concediile noastre de odihnă sunt anulate din cauza deficitului de personal, suntem chemați la ture suplimentare, nu ne mai permitem să ne îmbolnăvim, fraților! De ce nu se angajează personal medical? Cât credeți că mai rezistăm? În 15 ani de urgență, nu m-am simțit niciodată mai obosit, mai dărâmat fizic și psihic ca acum. Credeți-mă că nu mă plâng de muncă, dar această perioadă ne seceră ca pe niște soldați”, povestește bărbatul.

Fiul lui, Alexandru (24 de ani), lucrează și el la Serviciul de Ambulanță ca asistent medical. Nicolae Gogor ne arată o poză cu el, după o tură de noapte, ațipit pe scaunul din mașină, în cele 2 minute de pauză. „Sufletul meu plânge când mă uit la el și îl văd doborât de oboseală, dar lui îi place această meserie frumoasă de a salva vieți”.

foto_baza2_fiul_lui_nicolae_gogor.jpg

Alexandru, fiul lui Nicolae Gogor, dormind în ambulanță
Alexandru, fiul lui Nicolae Gogor, într-o pauză de două minute

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5