Se schimbă organigrama la Primăria Sectorului 6. Ce instituție desființează Ciprian Ciucu

Ultima actualizare:

    Pirmarul Ciprian Ciucu desființează Direcția de Administrare a Fondului Locativ Sector 6
Pirmarul Ciprian Ciucu desființează Direcția de Administrare a Fondului Locativ Sector 6

”Începem reforma instituțională în Primăria Sectorului 6”, a anunțat, ieri, 21 ianuarie, edilul Ciprian Ciucu. Acesta a spus că se va desființa Direcția de Administrare a Fondului Locativ Sector 6, dar că vor apărea două noi direcții, importante pentru activitatea instituției pe care o conduce.

Consiliul Local a votat ieri două proiecte de hotărâri prin care Ciprian Cucu anunța că-l va ajuta să calibreze organigrama pe o viziunea de dezvoltare mult mai realistă .

Se schimbă organigrama la Primăria Sectorului 6. Se desființează Direcția de Administrare a Fondului Locativ

”Desființăm o structură inutilă, Direcția de Administrare a Fondului Locativ (DAFL) Sector 6, structură care nu mai există sub această formă la nici o altă primărie”, a spus edilul.  

DAFL are 50 de angajați, buget și sediu separat. Mai exact, administra 1.400 de locuințe, din care doar aproximativ 300 mai sunt chiriași.

 Direcția de Administrare a Fondului Locativ Sector 6 are 50 de angajați și sediu propriu
Direcția de Administrare a Fondului Locativ Sector 6 are 50 de angajați și sediu propriu

”Doar o fracție dintre angajații cu roluri bine stabilite și cu treabă de făcut vor trece la ADP Sector 6 și își vor continua activitatea de acolo. DAFL S6 administra în general locuințele din  Cartierul Brâncuși și îi asigur pe cetățenii din acest cartier că nu vor avea de suferit în timp ce le transmit că pe măsură ce devin proprietari este timpul să capete acele deprinderi care vin cu calitatea de proprietar”, a precizat Ciucu.

Două noi direcții vor apărea la Primăria Sectorului 6

Pe de altă parte, primarul liberal a anunțat că înființează două direcții suport esențiale. Este vorba despre Direcția de Fonduri Externe care va avea ca obiectiv atragerea de fonduri europene și creșterea semnificativă a bugetului de investiții, dar și despre Direcția de Informatizare a Serviciilor Publice.

Aceasta va elimina risipa de la nivelul întregii primării, va optimiza costurile și se va ocupa de informartizarea serviciilor publice.

”Cine se va uita pe organigramă va observa că direcțiile de bază sunt organizate de nivel de direcții generale, cu mai mulți angajați, iar direcțiile suport sunt doar direcții simple sau servicii. Nu trebuie să vă mai spun că o primenire, în termeni de competențe, Primăriei Sectorului 6 îi este foarte necesară, acum standardele de management fiind la nivelul anilor 90. Acestea modificări de structuri sunt făcute pe baza unor analize amănunțite și sunt doar primele dintr-o lungă serie de schimbări care au ca scop optimizarea, profesionalizarea și eficientizarea aparatului Primăriei Sectorului 6 care, pe lângă primărie, mai are în subordine opt  instituții”, a mai spus Ciprian Ciucu.

Citește și: 

Miți, pisica de la Primăria Sectorului 6, participă la ședințele lui Ciprian Ciucu, cocoțată pe birou

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net