UPDATE Scandal în cartierul Rahova din București. Forțele de ordine au folosit armele din dotare

Ultima actualizare:

    37 de persoane au fost duse la audieri după un scandal declanșat în cartierul bucureștean Rahovafoto: captură/YouTube
37 de persoane au fost duse la audieri după un scandal declanșat în cartierul bucureștean Rahovafoto: captură/YouTube

Mai multe echipaje de poliţişti, jandarmi şi luptători de la Serviciul Acţiuni Speciale (SAS) au intervenit duminică seara pentru aplanarea unui conflict între mai multe persoane desfăşurat în cartierul Rahova din Capitală.

UPDATE (20.04.2020) Poliția Capitalei a anunțat, luni dimineața, că au fost reținute 9 persoane. Acestea sunt bănuite de săvârșirea infracțiunilor de ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice, urmând a fi prezentate magistraților cu propunere legală. ”La această oră audierile continuă, urmând a reveni cu noi detalii în acest caz  în funcție de activitățile de cercetare penală desfășurate”, a transmis poliția.

Forțele de ordine au folosit şi armamentul din dotare, fără a fi înregistrate însă persoane rănite, a informat Poliţia Capitalei, potrivit Agerpres. Potrivit sursei citate, mai multe persoane au fost imobilizate şi vor fi conduse la audieri.

"În această seară, în jurul orei 20, 45, prin apel 112, în sectorul 5, a fost sesizat un conflict între mai multe persoane. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă mai multe echipaje de poliţie, echipe ale Serviciului Acţiuni Speciale şi jandarmi. Mai multe persoane au fost imobilizate şi urmează a fi conduse pentru audieri. A fost folosit şi armamentul din dotare, fără a fi înregistrate persoane rănite", precizează Poliţia Capitalei într-un comunicat.

37 de persoane au fost duse la audieri

Sursa citată mai menţionează că urmează a se stabili contextul acestui conflict şi persoanele care au participat, urmând a fi dispuse măsurile legale.

Poliţiştii au condus la audieri 37 de persoane implicate în conflictul derulat duminică seara în sectorul 5, după ce la faţa locului au intervenit mai multe forţe de ordine care au fost nevoite să facă şi uz de armamentul din dotare. "La acest moment, 37 de persoane au fost conduse la audieri", au precizat reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

Potrivit sursei citate, conflictul a fost unul spontan, fiind declanşat pe fondul consumului de alcool."Conflictul a fost aplanat", se mai menţionează în informarea transmisă de către Poliţia Capitalei.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net