Șantier în cartierul Drumul Taberei. Se sapă pentru înlocuirea țevii de termoficare, veche de 30 de ani

Ultima actualizare:

    În cartierul Drumul Taberei, s-a deschis un nou șantier pentru schimbarea reței vechi de termoficareFotografii: Primăria Capitalei
În cartierul Drumul Taberei, s-a deschis un nou șantier pentru schimbarea reței vechi de termoficareFotografii: Primăria Capitalei

Un nou șantier s-a deschis în cartierul Drumul Taberei, din Capitală. După lucrările la Magistrala 5 de metrou, în zoma Pieții Moghioroș se sapă pentru înlocuirea țevii de termoficare, veche de 30 de ani.

Imediat după sistarea distribuției agentului termic, Compania Municipală Energetica a demarat organizarea de șantier în Drumul Taberei, în zona Pieței Moghioroș, unde, pe Magistrala I-III VEST, pe o distanță de peste 800 de metri, lucrătorii vor înlocui țeava veche de termoficare, cu țeavă nouă, preizolată, dotată cu senzori de avarie.

Se schimbă țevile de termoficare după 30 de ani

Primăria Generală anunță că este primul proiect de modernizare a sistemului primar de distribuție a agentului termic din București, realizat în ultimii 30 de ani.

Noul sistem performant de țevi preizolate are o garanție de 30 de ani și poate depista, cu precizie, orice avarie care poate apărea în rețeaua de termoficare.

Muncitorii au început săpăturile în zona Pieții Moghioroș
Muncitorii au început săpăturile în zona Pieții Moghioroș

Concomitent cu deschiderea noului șantier, autoritățile locale au reluat și lucrările de la  șantierul din zona Pieței Bobocica, unde anul trecut a înlocuit deja un kilometru din vechile conducte cu țeavă nouă, care asigură parametri ridicați de funcționare.

În această zonă, s-a început deja decopertarea traseului pe strada Energeticienilor, unde va fi înlocuită Magistrala II SUD, între Piața Bobocica și CET SUD.

Bucureștenii nu vor rămâne fără apă caldă pe timpul verii

”În zonele în care se execută lucrări, vor fi instituite soluții de provizorat, astfel încât cetățenii să nu sufere de lipsa apei calde, pe perioada verii. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat locuitorilor din zonele afectate de șantiere, dar vă asigurăm că, prin eforturile noastre susținute, vom reuși să îmbunătățim calitatea vieții tuturor cetățenilor Capitalei”, au transmis reprezentanții Primăriei Generale.

Activitatea pe cele două șantiere se desfășoară cu asigurarea tuturor măsurilor de protecție a angajaților, în condițiile epidemiei de COVID-19. Aceștia primesc măști de protecție, pe lângă echipamentul de protecție obligatoriu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net