Sanda Ladoși și actorul Bogdan Stanoevici, în conducerea Circului Globus din București

sanda_ladosi.jpg

sanda ladosi
Sanda Ladosi a revenit la silueta de odinioară
Foto: Facebook

Bogdan Stanoevici a fost numit director general interimar al Circului Globus din Bucureşti, iar Sanda Ladoşi va fi director adjunct interimar, responsabil cu domeniul artistic. Decizia a fost luată de primarul Gabriela Firea, după ce au fost interzise numerele de dresură de animale și vechea conducere a fost demisă.

Bogdan Stanoevici este de profesie actor. A fost secretar de stat în Ministerul Culturii în perioada ianuarie - decembrie 2015. Înainte de a ocupa această funcţie, Stanoevici a fost ministru delegat pentru Românii de Pretutindeni în Guvernul Victor Ponta. Acesta și-a exprimat dorința de a readuce circului magia de altădată. "Sub cupola Circului îmi doresc să putem crea o altă lume, mai bună și mai frumoasă, în care mici și mari își doresc să se regasească pentru cateva clipe de visare, pentru câteva clipe într-o altă lume, pentru câteva clipe în Lumea Magică a Circului".

stanoevici.jpg

bogdan stanoevici
Bogdan Stanoevici este de profesie actor
Foto: Facebook

 

Gabriela Firea și-a motivat decizia în felul următor: „Sunt convinsă că experienţa artistică şi managerială a domnului Stanoevici, precum şi perioada destul de lungă în care a fost în contact permanent cu lumea artistică occidentală, îl recomandă cu prisosinţă pentru această poziţie. De asemenea, cariera din showbiz a Sandei Ladoşi îi va facilita interacţiunea cu această lume atât de specială care este lumea circului. Le doresc amândurora mult succes şi sper să ducă la bun sfârşit proiectul acesta atât de ambiţios în care s-au angajat. Îi asigur, de asemenea, de întreg sprijinul meu pe toţi angajaţii circului!”

Și Sanda Ladoși, cunoscută mai ales pentru postura de solistă, s-a declarat încântată. Fosta reprezentantă a României la Eurovision va avea pe mână partea artistică a Circului Globus.

"Este o provocare pe care o aşteptam. După 30 de ani în care scena a fost casa mea, a venit momentul să împărtăşesc toată experienţa acumulată cu un colectiv nou, cu o echipă de profesionişti. Circul înseamnă pasiune. Pasiune pentru perfecţiune, pasiune pentru a fi mai bun, mai creativ, de la un spectacol la altul. Pasiunea pentru artă, pentru spectacol, va fi cea care ne va conduce în regândirea conceptului actual de circ. Vom porni de la zero, dar, alături de artiştii desăvârşiţi de la circul Globus, vom arăta în curând un spectacol nou, care îi va ţine cu sufletul la gură pe spectatori din primul, până în ultimul moment. Sunt o veche admiratoare si prietenă a Circului Globus, şi am certitudinea că, prin dăruire şi respect reciproc, echipa va atinge multe obiective ambiţioase. Este promisiunea pe care o facem publicului”, a spus și Sanda Ladoși. 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat, vineri, că l-a demis pe managerul Circului Globus, Victor Coman, în urma incendiului de joi, în care au murit 11 animale relatează news.ro.

  • incendiu, animale circ, circul globus, pompieri, tigri

    Durere fără margini în rândul dresorilor de la Circul Globus. Nu mai puţin de 11 animale care au bucurat multe generaţii de copii s-au prăpădit într-o clipită. Au ars de vii în cuştile înzăpezite. Printre ele şi doi tigri siberieni.

  • Sanda Ladoşi (46 de ani) s-a chinuit ani întregi să devină mămică, trecând prin cinci înseminări artificiale şi trei fertilizări în vitro. Tocmai când spera mai puţin, a rămas însărcinată, iar minunea s-a repetat din nou, după alţi doi ani. Artista ne-a povestit despre grija pe care le-o poartă micuţilor.

  • sanda ladosi

    Dorința de a deveni mamă a determinat-o pe Sanda Ladoși (46 de ani) să recurgă și la alte metode, în afară de cea naturală, de a concepe un copil. “Călătoria” ei nu a fost deloc una ușoară, dar s-a încăpățânat și a reușit să-și vadă visul cu ochii. Acum, artista și Ștefan Tache (62 de ani), soțul ei, au doi copii, o fată și un băiat: Bogdan (9 ani) și Ioana (7 ani).

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1