Revoltător! Tânăr muşcat de şobolan, în centrul Capitalei: "L-am văzut, era deja înfipt în picior"

catalin-baiat-muscat-sobolan-centrul-bucurestiului-719041.jpg

Cătălin, tânărul mușcat de șobolan
foto: Antena3.ro

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Incident incredibil în mijlocul Capitalei, lângă parcul Grădina Icoanei, zona Piața Romană. Un tânăr a fost muşcat de picior de un şobolan și a ajuns de urgenţă la spital, unde medicii i-au prescris tratament antirabic şi antibiotic.

Cătălin, tânărul de 26 de ani a relatat, la Antena 3, că marţi seară a ieşit să ridice o comandă, în faţa locuinţei, iar la un momentat dat a simţit ceva pe picior şi o muşcătură foarte dură.

"L-am văzut, era deja înfipt în picior, nu a fugit, nu a avut nicio reacţie să fugă, am dat cu piciorul în el, mi-am aruncat telefonul, l-am luat şi l-am aruncat, altfel nu ştiu ce s-ar fi întâmplat", a povestit el. Tânărul a afirmat că a sunat la 112 şi a mers apoi de urgenţă la Spitalul "Matei Balş", unde medicii i-au prescris tratament antirabic şi antibiotic. "Medicii m-au întrebat dacă am fost muşcat la ţară, acum cât timp (...) nici lor nu le-a venit să creadă că am fost muşcat în mijlocul Capitalei. (...) E frustrant să stai în mijlocul oraşului şi să vezi gândaci şi şobolani. Nu e prima oară când văd şobolani pe stradă", a adăugat el.

Citește și:

Stadiul bătăliei cu țânțarii, căpușele și șobolanii din București. Când, unde și cum se intervine

Amalia Năstase, scandalizată de dezastrul din Parcul Herăstrău: «Bălării, șobolani, țânțari căpușe». Tudor Chirilă a luat și el atitudine

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul