Mașini personale distruse de vopsea de muncitorii care au lucrat la Podul Ciurel. Pasajul se deschide sâmbătă

podul-ciurel.jpg

Podul Ciurel, o lucrare începută acum 12 ani
Podul Ciurel, o lucrare începută acum 12 ani

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Lucrările la primul tronson al Podului Ciurel sunt în linie dreaptă. Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat la final de august că acesta va fi dat în circulație odată cu începerea școlii. Nu s-a întâmplat asta, dar muncitorii par că lucrează cu mult sârg. Astfel că nici nu și-au dat seama când vopseaua cu care au marcat pasajul a ajuns și pe mașinile personale ale locuitori din zonă.

UPDATE, ora 17.50

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, joi, că lucrările la Podul Ciurel s-au finalizat, circulația pe acesta deschizându-se sâmbătă.

 

 

„În zona Ciurel – vorbim de Nodul Virtuţii, prima etapă a acestui proiect amplu – lucrările s-au finalizat. În momentul de faţă se fac testări, se fac ultimele retuşuri, pentru a fi dat în folosinţă”, declara Marius Coaje, consilier al primarului Gabriela Firea.

masina-stropita-de-vopsea.jpg

Așa arată una dintre mașinile parcate regulamentar în apropierea Podului Ciurel
Așa arată una dintre mașinile parcate regulamentar în apropierea Podului Ciurel

Retușurile au costat și în vopsirea marcajelor rutiere, moment care a creat o revoltă în zonă. Și asta pentru că locuitorii din zona Ciurel reclamă că în urma lucrărilor de la pod s-au trezit cu mașinile personale distruse de vopsea.

Revoltator! Mașini personale distruse de vopsea de muncitorii care lucrează la Podul Ciurel

”De câteva zile Podul Ciurel se pregătește de inaugurare. Constructorul vopsește toată ziua și din exces de zel și a ajuns și la mașinile noastre, parcate regulamentar. Vaporii de vopsea s-au împrăștiat pe mașina mea, pe alte zeci de mașini din parcare sau din zonele învecinate blocului. Nu au ratat nici mașina Poliției venită să constate că punctele astea mici și albe nu se curăță cu nimic. Poate doar cu o nouă vopsea! E oare atât de complicat să muncești responsabil?”, s-a  plâns Iulia pe pagina sa de Facebook.

masina-vopsita-podul-ciurel.jpg

Și mașina roșie este plină de picături și de pete de vopsea albă
Și mașina roșie este plină de picături și pete de vopsea albă

Femeia a postat și fotografii ca să arate în ce hal arată autoturismele. Oamenii au făcut plângere la Poliție, pentru că vor să li se plătească paguba produsă.

În zonă lucrează asocierea de firme JV Bogl – Astaldi – Eurocontruct –Tehnologica.

Podul Ciurel, cel mai vechi șantier din Capitală

Construcţia podului hobanat de la Lacul Morii e una dintre cele mai vechi lucrări din Capitală. Şantierul a demarat în 2007 şi abia acum se apropie de final prima etapă a proiectului, şi anume ”Străpungerea Ciurel – Nod Rutier Virtuţii”.

Administrația Firea a promis inițial va fi gata în 2017, apoi în martie 2018, dar și în 2019, lucrările fiind încetinite de descărcările arheologice și relocarea rețelelor electrice.  

masina-vopsita-podul-ciurel.jpg

Iată și o mașină neagră cu pete albe
Iată și o mașină neagră cu pete albe

Podul peste râul Dâmbovița de la Ciurel este prima parte a proiectului de 580 de milioane de lei, care vizează conectarea orașului la Autostrada 1.Lucrarea a fost împărţită în trei părţi: Splaiul Independenţei – Şos. Virtuţii, Şos. Virtuţii – Şos. de Centură şi Şos. de Centură – Autostrada A1, pod Ciorogârla. Iar acum se lucrează la prima parte, în rest nefiind făcute exproprierile.

Când va fi terminată, şoseaua va avea 8, 3 km şi trei benzi pe sens.

geam-vopsit-masina-podul-ciurel.jpg

Oamenii nu au putut folosi mașinile pentru că nu aveau vizibilitate
Oamenii nu au putut folosi mașinile pentru că nu aveau vizibilitate

 

Citește și: 

https://www.click.ro/news/bucuresti/strapungerea-ciurel-imagini-spectaculoase-podul-peste-dambovita-gata-la-primavara

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5