Polițiștii locali din București au împărțit flori și măști de protecție de ziua lor

politia-locala-flori3.jpg

politist local ii da flori unei doamne
Polițiștii au oferit flori și măști de protecție de Ziua Poliției Locale
foto: Poliția Locală

Un gest frumos, după două luni tensionate, în care s-a vorbit numai despre restricții și amenzi. Polițiștii locali de la Sectorul 2 din București au oferit, joi dimineață, flori și măști de protecție doamenlor și domnișoarelor care au trecut pe la stația de metrou Obor.

După două luni în care la vederea unui polițist s-au gândit doar la declarații pe propria răspundere, amenzi și restricții, bucureștencele au avut parte de o surpriză plăcută joi, 21 mai. Cu ocazia Zilei Poliției Locale, cadrele din Poliția Locală Sector 2 au oferit flori și măști de protecție doamnelor și domnișoarelor care au trecut dimineață pe la stația de metrou Obor.

politia-locala-flori1.jpeg

politist local ii da flori unei doamne
Polițiștii locali au împărțit flori și măști de protecție la stația de metrou Obor din Capitală
foto: Poliția locală

 

politi-alocala-flori0.jpeg

politist local ii da flori unei doamne
Polițiștii au oferit flori și măști de protecție de Ziua Poliției Locale
foto: Poliția Locală

 

Potrivit misiunilor primite, Poliția Locală a Sectorului 2 are în competență verificarea celor patru căi de acces de la Obor către linia de metrou, pentru respectarea măsurilor dispuse ca urmare a decretării stării de alertă.

Citește și:

Cum circulăm cu autobuzul, trenul, taxiul sau avionul în starea de alertă. Setul complet de reguli

Măsuri speciale la metrou. La ce interval vor circula trenurile pe diferite magistrale

Loading...

Citește și

  • De vineri 15 mai, România a intrat în stare de alertă, după două luni de restricții impuse de starea de urgență. Măsurile sunt mai relaxate, viața cotidiană își reia cursul, însă interdicțiile nu lipsesc. Grupul de Comunicare Strategică a emis un comunicat cu 13 răspunsuri lămuritoare la cele mai întâlnite întrebări ale populației, legate de contextul actual.

  • Bucureștenii au ieșit la plimbare, după relaxarea măsurilor anti-Covid

    De pe 15 mai, România a trecut la măsuri de relaxare, dar asta nu înseamnă libertate totală! Grupul de Comunicare Strategică a transmis, sâmbătă (16 mai), un document de întrebări şi răspunsuri cu privire la starea de alertă, oferind detalii despre cum se defineşte zona metropolitană, ce trebuie bifat pe declaraţia pe propria răspundere în diferite situaţii sau ce sancţiuni se aplică pentru nepurtarea măştii în spaţii închise.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1