Plata ajutoarelor pentru persoanele cu handicap și familiile monoparentale. Când le vor intra banii dați de Primaria Capitalei

persoana-cu-handicap.jpg

Adulţii cu dizabilităţi din București primesc o indemnizație lunară de 500 de lei din partea Primăriei Capitalei
Adulţii cu dizabilităţi din București primesc o indemnizație lunară de 500 de lei din partea Primăriei Capitalei

Primăria Capitalei are probleme financiare extrem de mari! Astfel că există categorii de persoane vulnerabile care nu și-au primit ajutorul de la stat. Primarul General, Nicușor Dan, a anunțat că a făcut eforturi pentru a strânge banii care trebuie să ajungă la persoanele cu handicap și la familiile monoparentale.

Primăria Municipiului Bucureşti a repartizat fondurile pentru persoanele cu dizabilități.

“Am alocat sumele necesare plăţii sprijinului financiar destinat persoanelor adulte cu dizabilităţi, aferent lunii octombrie, precum şi banii necesari plăţii sprijinului financiar destinat copiilor cu dizabilităţi din Capitală, pentru luna noiembrie. De asemenea s-au alocat fonduri şi pentru ajutorul social comunitar destinat familiilor monoparentale precum şi pentru acordarea sprijinului financiar pentru prevenirea abandonului şcolar”, a declarat Nicuşor Dan.

Plata ajutoarelor de la Primăria Capitalei se va face pe 16 și 17 decembrie 

Banii vor intra în conturile beneficiarilor adulţi cu dizabilităţi cel târziu pe 16 decembrie pentru cei cu conturi la BCR, respectiv pe 17 decembrie pentru cei cu conturi la alte bănci, iar pentru copiii cu dizabilităţi la data obişnuită a ultimei zile lucrătoare a lunii.

Primăria Capitalei, prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti, acordă stimulente în valoare de 1.000 lei pentru copiii cu dizabilităţi din Capitală, 500 de lei pentru adulţii cu dizabilităţi, ajutoare sociale comunitare pentru susţinerea familiilor monoparentale şi un sprijin financiar pentru prevenirea abandonului şcolar (cele din urmă calculându-se în funcţie de veniturile familiei).

 

Citește și: 

Scandal la Primăria Capitalei! Nu sunt bani pentru plata indemnizațiilor de handicap. Reacția lui Nicușor Dan

Ce a găsit Nicușor Dan la Primăria Capitalei după plecarea Gabrielei Firea. Datorii de 3 miliarde de lei

 

 

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1