Patru elevi de la trei şcoli din Sectorul 4, confirmaţi cu Covid-19. Ce măsuri au luat autoritățile

copii-scoala-masca.jpg

copii la scoala cu masca de protectie
Elevii sunt obligați să poarte mască de protecție în tipul orelor de curs pentru a limita răspândirea noului coronavirus
foto: Shutterstock

Primăria Sectorului 4 a dispus, luni dimineaţă, în regim de urgenţă, măsuri de dezinfecţie a unor săli de curs, de la trei unităţi de învăţământ, după ce patru elevi au fost confirmaţi cu coronavirus.

Primăria Sectorului 4 anunţă, luni, că patru elevi de la trei unităţi au fost confirmaţi cu coronavirus. Sălile în care învaţă acestea vot fi dezinfectate. Totodată, autoritatea locală va asigura şi testarea tuturor cadrelor didactice care au luat contact cu aceştia.

”Totodată, autoritatea locală va asigura şi testarea tuturor cadrelor didactice care au luat contact cu aceştia şi va implementa orice altă măsură ce se va impune. În următoarele 14 zile, activităţile de învăţare la clasele din care elevii făceau parte vor fi mutate în sistem online”, a transmis Primăria Sectorului 4, citată de News.ro.

Unul dintre elevi este în clasa a XI-a C la Colegiul Naţional „Dinu Lipatti”, doi (clasa a V-a şi clasa a XI-a) la Colegiul Romano-Catolic Sfântul Iosif şi unul în clasa a V-a la Şcoala Gimnazială nr. 79.

Citește și:

Şcoala în care elevii şi profesorii au intrat doar cu test negativ pentru coronavirus

Reguli și recomandări la deschiderea școlilor. Ce trebuie să facă elevii în pauze și după ore

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1