Patru bărbați s-au dat drept polițiști și au jefuit mai mulți străini, în București! Au fost prinși în flagrant

politisti-patruland-pe-strada.jpg

Polițiști
Cei patru suspecți, cu vârste cuprinse între 36 şi 57 de ani, au reușit să păcălească mai mulți cetățeni străini
Foto: Arhiva Click!
Citeste tot despre: 

Patru bărbați care s-au dat drept polițiști pentru a jefui cetățeni străini au fost prinși în flagrant, duminică (19 ianuarie), după ce i-au cerut unui italian actele și banii. Indivizii nu sunt la prima încercare de acest gen, pe numele lor existând încă patru dosare penale.

„În data de 19 ianuarie 2020, poliţişti ai Serviciului Investigaţii Criminale din Poliţia Sectorului 1 au prins în flagrant 4 bărbaţi, care prin uzurparea de calităţi oficiale  au determinat un bărbat, cetăţean italian, să le înmâneze documentele şi banii pe care ii avea asupra sa, moment în care ar fi încercat să sustragă parte din suma deţinută. Au fost imobilizaţi şi conduşi la subunitatea de poliţie pentru audieri”, a anunțat Poliţia Capitalei, potrivit news.ro.

Suspecții au fost reținuți

Cei patru suspecți, cu vârste cuprinse între 36 şi 57 de ani, care se dădeau drept poliţişti, în perioada noiembrie 2019 - ianuarie 2020, ar fi înşelat şi alte persoane, cetăţeni italieni, israelieni şi respectiv greci, la acest moment cercetările derulându-se în cadrul a 4 dosare penale.

Cercetările sunt continuate de Serviciul Investigaţii Criminale al Sectorului 1 cu cei patru bărbaţi în stare de reţinere, pentru înşelăciune şi uzurpare de calităţi oficiale, urmând ca luni să fie prezentaţi  Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 cu propunere de arestare preventivă.

Loading...
 
 

Citește și

  • Îi vedeţi în concerte, unde interpretează cu talent piese de muzică populară şi rock, însă puţini ştiu că aceşti solişti cu voci de aur au absolvit Academia de Poliţie sau Şcoala de subofiţeri. Cel mai cunoscut este Lupu Rednic, care de 27 de ani se bucură de succes pe scenă, alături de soţia lui, Cornelia Rednic. Pe lista poliţiştilor VIP îi mai regăsim pe Nelu Diaconu, Daniel Frunzăreanu, Cătălin Florin Rusen, Dorin Constantin Letia, dar şi pe cei doi solişti ai trupei ”Fraţii JDiERI”.

  • fata galati

    O scenă absolut înfiorătoare, filmată de o trecătoare pe Bulevardul George Coşbuc din Galaţi, le-a adus cercetări disciplinare poliţiştilor din Galaţi care au ignorat-o pe copila plină de sânge. Adolescenta de 14 ani mergea pe stradă plină de sânge pe abdomen şi pe picioare după ce ar fi fost agresată sexual. Femeia care a filmat totul a oprit o maşină de poliţie ce trecea în zonă şi a semnalat că o fată are nevoie de ajutor, însă oamenii s-au dovedit nepăsători.