Nora regizorului Octavian Fulger acuză Spitalul Floreasca de moartea bărbatului. Infirmierii l-ar fi scăpat de pe targă

Ultima actualizare:

    Octavian Fulger a fost regizor al Teatrului Nottara Foto Arhivă personală
Octavian Fulger a fost regizor al Teatrului Nottara Foto Arhivă personală

Regizorul Octavian Fulger s-a stins din viață, la 92 de ani, după ce infirmierii Spitalului Floreasca i-ar fi fracturat coastele la mutarea din ambulanță. Nora bărbatului aduce acuzații grave spitalului pe care îl descrie folosind expresia "laborator al morţii'. Femeia susţine că socrul său suferea de hemoragie digestivă, însă medicii au refuzat să îl interneze pentru ca regizorul să fie suspus investigaţiilor necesare.

Familia fostului regizor Octavian Fulger aduce acuzaţii grave personalului Spitalului Floreasca. Potrivit acestoa, regizorul de 92 de ani a ajuns la spital în stare gravă şi a fost externat după doar câteva ore, în ciuda faptului că suferea de hemoragie digestivă. După puţin timp de la întoarcerea sa acasă, cu o Ambulanţă, regizorul a murit în urma unui stop cardio-respirator, însă membrii familiei susțin că el se afla într-o stare mai proastă decât la internare și, în plus, avea coastele rupte. 

Revoltați, oamenii au depus o plângere la Secția 1 de Poliție din Capitală. Pe de altă parte, reprezentanții Spitalului Floreasca au declanșat o anchetă pentru a stabili dacă într-adevăr se confirmă cele susținute de către familie. 

Regizorul avea coastele fracturate. Infirmierii nu l-au putut resuscita

La aproximativ patru ore de la externare, bărbatul a suferit un stop cardio-respirator, iar echipajul de pe ambulanță care a intervenit nu a putut să execute manevrele de resuscitare, deoarece bărbatul avea coastele fracturate, este ipoteza susținută de către familia regizorului decedat.Fiica și nora sa au scris mesaje cutremurătoare, în care au dezvăluit că bărbatul a fost tratat în mod necorespunzător de infirmieri. “Când l-au adus de la spital, eram acasă eu și cu mama, l-au trântit pe fotoliu și ne-a spus «m-au chinuit atât de rău, m-au brutalizat, m-au trântit, și-au bătut joc de mine». Acestea au fost ultimele vorbe”, a declarat fiica regretatului regizor. 

Mesajul integral scris de nora regizorului: "Spitalul Floreasca, laborator al morții"

Nora bărbatului a scris pe pagina personală de Facebook un mesaj acid la adresa infirmierilor spitalului. 

"Socrul meu Octavian Fulger a murit acum. I-au fracturat coastele infirmierii când l-au mutat din ambulanță.

Conducători criminali. Opriți genocidul împotriva românilor. Toți cei ce au guvernat și guvernează România, pas cu pas, clipă de clipă au produs un dezastru în Sistemul Medical. FLOREASCA- Spitalul Clinic de Urgență Aseară. Cel mai mare spital de urgență;

– oameni căzuți lângă gardul spitalului lăsați sa moara spre totala nepăsare a cadrelor medicale. Medicul de gardă se afla la 1 metru fata de cel căzut. Lipsa de empatie, încălcarea grosolana a jurământului.

-gândaci.

Libărcile se plimba în voie într-un spațiu ce se vrea curat.

-bodyguarzii mișună mai ceva decât gândacii în jurul gardului ca poate le pica un ciubuc.

-pacienții, aparținătorii etc., ținuți la gardul spitalului precum ciumații.

-secția UPU ținută intenționat goală

– socrul meu adus a doua oara cu Ambulanta, diagnostic de Hemoragie Digestivă.

Refuzata internarea, doar tratat în UPU pentru câteva ore și trimis înapoi cu ambulanta acasă în stare de semiconstiență.

Personalul de pe Ambulanță s-a codit să-l transporte înapoi la domiciliu până nu au primit ceva în buzunarele lor largi. Imperiul mafiei medicale Spitalul Clinic de Urgență Floreasca, fabrica de făcut bani din suferința oamenilor. Ticăloșilor”, a fost mesajul femeii. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net