Nicușor Dan și viceprimarul Aurelian Bădulescu, la un pas să se ia la bătaie în mijlocul străzii

aurelian-badulescu-si-nicusor-dan.jpg

Viceprimarul Bucurestiului, Aurelian Badulescu, alaturi de Nicusor Dan la o conferinta de presa
Nicușor Dan îi arată obrazul lui Aurelian Bădulescu care i-a bruiat conferința de presă și nu l-a lăsat mai deloc să vorbească

Nicușor Dan și viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu au fost la un pas să se ia la bătaie în mijlocul străzii, în zona Prelungirea Ghencea din sectorul 6,în timpul unei conferințe de presă. Iată de ce a izbucnit scandalul și ce replici și-au adresat cei doi politicieni unul altuia.

Nicușor Dan a organizat în zona Prelungirea Ghencea din București o conferință de presă la care a venit neinvitat și viceprimarul Aurelian Bădulescu. Scandalul dintre cei doi a culminat cu o amenințare cu moartea. Unul dintre bodyguarzii lui Nicușor Dan l-ar fi amenințat pe Bădulescu că, dacă nu pleacă, îi ia gâtul. Bădulescu a spus că va depune pe numele gărzii de corp o plângere penală.

aurelian-badulescu-cara-un-dulap.jpg

Aurelian Bădulescu cară un dulap
Halucinant! E de râs și plâns! Bădulescu a încercat să-i strice conferința de presă lui Nicușor Dan și a venit cu un dulap după el

Nicușor Dan: „Administrația publică este la nivelul anilor 30”

„Am ales să ne întâlnim în Prelungirea Ghencea pentru că e un exemplu reprezentativ despre cum Primărie Capitalei răspunde aşteptărilor bucureştenilor. Trăim o realitate absurdă în acest oraş. Avem companii de IT care se bat de la egal la egal cu marile companii de IT ale lumii, care produc soluţii şi Primăria nu poate sincroniza două semafoare”, a spus candidatul susţinut de PNL la Primăria Capitalei. El a menţionat că zona privată a Bucureştiului este de mult în secolul XXI pe când administraţia publică este la nivel de anii 30, la nivel de mentalitate în epoca fanariotă şi că unii dintre reprezentanţii acestei administraţii sunt chiar în comuna primitivă.

aurelian-badulescu-nicusor-dan.jpg

Aurelian Bădulescu și Nicușor Dan în mijlocul străzii
Cei doi politicieni au oferit trecătorilor un circ de zile mari

Nicușor Dan și viceprimarul Aurelian Bădulescu, la un pas să se ia la bătaie. Iată replicile dintre cei doi 

Nicuşor Dan a mai afirmat că sunt patru ani din viaţă pierduţi şi patru miliarde de euro pe care comunitatea i-a pierdut. „Minţiţi”, a fost replica lui Aurelian Bădulescu. Candidatul PNL a continuat: “Am avut un primar vesel”, fiind completat de Bădulescu care a menţionat „un primar harnic.” Nicuşor Dan a spus despre viceprimarul Capitalei că este un “om şi mai vesel”. Bădulescu l-a întrerupt afirmând: “Foarte vesel, dar muncitor. Nu aşa ca dumneavoastră”. Nicuşor Dan a mai declarat că primarul Capitalei s-a întâlnit cu bucureştenii o singură dată. „A evitat să dea ochii cu bucureştenii. Primarul nostru a dat ochii cu bucureştenii o singură dată în acest mandat, pe Arena Naţională, în 2018 şi rezultatul îl ştim cu toţii, a fost huiduit de către bucureşteni”, a mai afirmat Dan. În replică, Aurelian Bădulescu a afirmat: “De oamenii puşi de dumneata. Oamenii serioşi au apreciat ce a făcut primarul general”. Apoi Nicuşor Dan a început să facă bilanţul celor patru ani de mandat al Gabrielei Firea, fiind din nou întrerupt de către viceprimarul Capitalei: “Sunteţi un om civilizat, staţi să ne spunem şi noi punctul de vedere”.

nicusor-dan-si-aurelian-badulescu.jpg

Nicușor Dan și Aurelian Bădulescu merg pe strada, printre balti
Ai spune că sunt prieteni. În realitate, sunt cei mai de temut dușmani

Un motociclist, la adresa lui Bădulescu: „V-ați bătut joc!”

Nicuşor Dan a mai spus că, din cauza traficului, bucureştenii stau în maşină nouă zile pe an, el fiind întrebat de Bădulescu de unde ştie asta. Candidatul susţinut de PNL la Primăria Capitalei a mai afirmat că investiţiile realizate în infrastructura rutieră în ultimii trei ani au fost de 250 de milioane de lei, iar Aurelian Bădulescu a intevenit susţinând că acest lucru este fals.

Un motociclist care a acuzat că a stat o oră în coloană s-a oprit în dreptul locului unde era organizată conferinţa de presă şi i-a strigat lui Aurelian Bădulescu: ”M-am săturat de incompetenţa voastră! Ce-aţi făcut 4 ani? Vă bateţi joc de noi!”. Bădulescu l-a acuzat că a fost plătit de organizatorii conferinţei şi i-a cerut să restituie banii pe care i-ar fi primit pentru această intervenţie.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1