Motociclistul acuzat de omor a fost arestat pentru 30 de zile. Ce pedeapsă riscă

Ultima actualizare:

    Motociclistul a fost arestat pentru 30 de zile și riscă 25 de ani de închisoare pentru fapta sa Sursă foto: Arhivă personală
Motociclistul a fost arestat pentru 30 de zile și riscă 25 de ani de închisoare pentru fapta sa Sursă foto: Arhivă personală

Judecătorii au decis arestarea motociclistului Laurenţiu Tirica Mitici pentru 30 de zile după ce acesta a lovit şi a proiectat pe o maşină un tânăr din Bucureşti care circula pe o trotinetă electrică şi care a murit miercuri seară la spital. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă până la 25 de ani de închisoare.

Judecătorii au aprobat cererea de arestare făcută de procurori. Motociclistul a fost arestat pentru 30 de zile, iar în cazul în care acesta este găsit vinovat, riscă 25 de ani de închisoare, scrie Adevărul.

Potrivit informațiilor obținute în urma anchetei, miercuri seara, la ora 18:30, în timp ce staţiona la culoarea roşie a semaforului din intersecţia Splaiul Unirii cu Calea Vitan Bârseşti, Laurenţiu Trica Mitici a fost lovit în spate de către un bărbat care se deplasa pe o trotinetă electrică.

 „Pe fondul discuţiilor în contradictoriu cei doi şi-au adresat injurii şi ameninţări, după care au părăsit zona respectivă îndreptându-se către intersecţia dintre Calea Vitan Bârseşti şi Şoseaua Olteniţei. Inculpatul a ajuns primul în apropierea intersecţiei respective, a coborât de pe motocicletă şi a aşteptat pe carosabil venirea victimei care se deplasa pe trotineta electrică. Când cea din urmă s-a apropiat, inculpatul a alergat către aceasta cu intenţia de o agresa, determind-o să treacă de axul despărţitor dintre cele două sensuri de deplasare, aruncând în aceleaşi împrejurări cu casca de motociclist în victimă, lovind-o în zona capului, determinând dezechilibrarea şi căderea acesteia pe carosabil, victima fiind lovită frontal de un autoturism care circula regulamentar din sens opus”, conform anchetatorilor. 

Citește pe www.adevarul.ro cine este Americanu', acuzat de omor

image
image
image
image
image
image
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net