Moștenirea lăsată de Gabriel Mutu lui Ciprian Ciucu: pisica Miți. Reacția noului primar de la sectorul 6

Ultima actualizare:
Gabriel Mutu vrea să lase la primărie pisica de care a avut grijă în ultimii doi ani
Gabriel Mutu vrea să lase la primărie pisica de care a avut grijă în ultimii doi ani

E vremea ștafetei. Patru primari din cei șase de la sectoare au fost schimbați prin votul bucureștenilor, astfel că cei care pleacă au început să-și strângă lucrurile. La sectorul 6, însă, fostul edil Gabriel Mutu i-a lăsat înlocuitorului o pisică, pe Miți, care a crescut la primărie.

E tărcată în nuanțe de gri, are ochi mari și îi place să lenevească în biroul primarului. Are scaunul ei moale, iar când se plictisește toarce pe unde apucă. Este Miți, pisica de la Primăria Sectorului 6. 

Gabriel Mutu: ”Este o pisicuță foarte iubitoare”

„Normal c-o las aici! Aici a crescut, aici trebuie să rămână, nu? Să aibă grijă de ea! Acolo era locul ei favorit. Rămâne la primărie! Miți este pisicuța primăriei, a crescut aici. Sper din tot sufletul ca noul primar să aibă grijă de ea, pentru că este o pisicuță foarte iubitoare, prietenoasă… Așa că nu cred c-ar fi bine s-o gonească!”, a declarat Gabriel Mutu, la Digi 24.

Ciprian Ciucu s-a arătat surprins de pisica lăsată moștenire, dar a spus că o va evalua
Ciprian Ciucu s-a arătat surprins de pisica lăsată moștenire, dar a spus că o va evalua

Angajații instituției publice ne-au spus că a fost botezată de primar și că o au în grijă de aproape doi ani.

”E plimbăreață! Vine, mănâncă, doarme, pleacă la plimbare”, ne-a povestit un salariat.


    Miți pe holul primăriei, printre hârtii
Miți pe holul primăriei, printre hârtii

Primarul în funcție a mai declarat că și-a strâns din birou obiectele personale, precum cărțile și radio-ul, pentru a-i lăsa loc noului gospodar al sectorului.

Ciprian Ciucu: ”Va fi evaluată și va trebui să își demonstreze competențele de mâță”

Imediat ce a aflat de moștenirea lăsată de Mutu, reacția lui Ciprian Ciucu nu a întârziat să apară. ”Înțeleg că mâța care l-a deținut pe primarul Mutu își caută alt aparținător. Va fi evaluată și va trebui să își demonstreze competențele de mâță. Personalul competent, indiferent de specie, trebuie să arate că se poate mai mult și mai bine. Acum e mai clar ce e cu lucrările întârziate, cineva a tras mâța de coadă”, a transmis, mai în glumă, mai în serios, noul primar al sectorului 6.

După ce oamenii l-au încurajat pe pagina sa de Facebook să o păstreze pe Miți, acesta a spus că-i plac pisicile.

Ciprian Cicu a acordat un interviu pentru Agerpres și a spus că va prioritiza situaţia spaţiilor verzi, o primă etapă în această direcţie fiind identificarea tuturor terenurilor aflate în paragină şi amenajarea acestora, indiferent că sunt administrate de sectorul public sau de cel privat.

Miți pe holul primăriei, printre hârtii
Miți pe holul primăriei, printre hârtii

Primele măsuri luate de Ciprian Ciucu imediat ce va ajunge la Primăria Sectorului 6

”Oricum, nu vreau să mai văd şobolănie, o numesc aşa, terenuri lăsate în paragină pline de şobolani, pline de mizerie, infestate în mijlocul oraşului, între blocuri. Şi atunci, trebuie să amenajăm aceste spaţii şi oamenii să aibă acces la ele fără construcţii permanente. (...) Nimeni în sectorul nu-şi va mai permite să-şi lase terenul neîngrijit. Ori şi-l îngrijeşte singur, ori îl îngrijeşte primăria şi trimite factura, o factură corectă, că nu încărcăm pe nimeni, dar spaţiul urban necesită o amenajare completă”, a declarat Ciucu.

Audit la Primăria Sectorului 6

El afirmă că prima măsură pe care o vizează când va prelua mandatul este realizarea unui audit în instituţie, după modelul anunţat de primarul general ales, Nicuşor Dan, la Primăria Capitalei.

Primarul ales al sectorului 6 vizează atât construirea unui spital, cât şi a unor parcări sau crearea unui consiliu al dezvoltatorilor, astfel încât la construirea unui anumit număr de locuinţe aceştia să fie obligaţi să construiască şi o şcoală.

El mai precizează că cel mai probabil vineri sau săptămâna viitoare va demisiona din funcţia de preşedinte al Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net