Măști și geluri dezinfectante în loc de sucuri și ciocolată, la automatele din București

vending_1.jpg

Automat cu măști de protecție în București
Primele trei automate cu măști de protecție au fost instalate într-un mall din București
Citeste tot despre: 

După Sibiu, și în București au apărut automatele cu măști de protecție, geluri dezinfectante și șervețele antibacteriene. Iată cât costă produsele!

În „era Covid”, lumea e complet schimbată. Nici automatele cu apă, sucuri și ronțănele nu mai sunt ce-au fost. Acum, nevoia ne împinge să aprovizionăm aceste aparate cu produse de igienă, de care avem mare nevoie în spațiile publice.

Trei automate cu măști și dezinfectant au fost instalate azi în centrul comercial Park Lake din Capitală. Două dintre acestea sunt amplasate în parcarea subterană, la intrarea în mall, iar cel de-al treilea, la intrarea principală pietonală, dinspre Bd. Liviu Rebreanu. Măștile sunt de unică folosință și se vând la seturi de câte trei sau 20 de bucăți. Prețul unui set de trei bucăți este 10 lei, cel cu 20 de măști putînd fi achiziționat cu 50 de lei.  Gelul dezinfectant pentru mâini din aparatele vending are 85 ml și un conținut de alcool etilic în concentrație de 70%. El poate fi cumpărat la prețul de 15 lei/sticlă. Servețele antibacteriene se găsesc la pachete de 15 bucăți, la prețul de 5 lei/pachet.

„Suntem în etapa în care măștile sunt obligatorii în interior. Dacă am uitat masca de protecție sau dacă am rămas fără ea și nu avem de unde cumpăra alta sau nu putem să ne spălăm pe mâini, un aparat vending cu toate aceste materiale de protecție, poziționat la intrarea în spațiile aglomerate, este soluția ideală. De asemenea, acestea sunt necesare și la intrarea în spațiile comerciale, în sediile de birouri, unde angajații petrec multe ore, fiind nevoie de schimbarea a cel putin trei măști/zi”, a declarat Lucia Prăjișteanu, inițiatoarea acestui proiect.

În zilele următoare, încă 10 asemenea automate vor fi instalate în alte puncte aglomerate din București.

Loading...
 
 

Citește și

  • Automat masti de protectie

    Napolitane și sucuri, cum erați obișnuiți? Nu, de la acest automat puteți cumpăra măști de protecție împotriva noului coronvirus. Un prim dispozitiv cu măşti chirugicale, mănuşi şi gel dezinfectant a fost deschis la Sibiu în Piaţa Cibin. Vor fi instalate asemenea automate şi în Bucureşti, Constanţa sau Suceava.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1