Magda Catone a intrat în PNL și va candida la sectorul 2

magda_catone.jpg

Magda Catone
Magda Catone a intrat în politică în partidul aflat la guvernare
Foto: captură antenastar.ro
Citeste tot despre: 

PNL a reușit vineri o lovitură de imagine după ce marea actriţă Magda Catone a intrat în partid și va candida la alegerile locale. Vedeta va fi în capul listei de consilieri locali la sectorul 2. Informația a fost confirmată de președinta organizației PNL sector 2, ministrul Educației, Monica Anisie

"Ieri s-a alăturat echipei PNL Sector 2 renumita actriță a Teatrului Național din București, Magdalena – Magda Catone, care a înțeles că pentru o viață mai bună este necesar să te implici în viața politică a comunității Sectorului 2” este postarea ministrului Monica Anisie."Mă simt onorată să mă alătur echipei #PNLSector2. Vom reuși să redăm strălucirea Sectorului 2, facând #împreună lucruri bune pentru cetățeni. Cred în echipa PNL și cred în valorile și principiile Partidului Național Liberal. Sunt convinsă că în această formulă putem schimba lucruri, putem reclădi sectorul 2 și putem reda zâmbetul cetățenilor", a declarat Magda Catone potrivit antena3.ro.

 

Organizația PNL sector 2 s-a confruntat cu un val demisii

 

După ce viceprimarul sectorului 2, Dan Cristian Popescu, nemulțumit că nu a fost sprijinit pentru a candida la  funcția de edil șef al acestei zone și-a dat demisia din partid, zeci de membri simpli i-au copiat gestul. Un număr de 24 de membri ai PNL Sector 2 au demisionat pe 12 august dar surse din PSD spun că este vorba de fapt de 100 de persoane. Dan Cristian Popescu a trecut de la PNL la PSD și urmează să candideze din partea social-democraților pentru Primăria Sectorului 2.

 

Cine este Magda Catone

 

Actrița în vârstă de 62 de ani este bucureșteancă. A absolvit Academia de Artă Teatrală și Cinematografică din București în anul 1982, la clasa profesorilor Amza Pellea și Ion Cojar. Este actriță la Teatrul Național din București, cea mai importantă scenă a țării. Este deținătoare a premiului de interpretare feminină la Festivalul de teatru din Brașov, 1983, și a premiului special al juriului la Festivalul de teatru pentru tineret, Costinești, 1984

 

Citiți și

 

Magda Catone, cu Şerban Ionescu la Urgenţă!

 

Magda Catone a înflorit de când nu mai e «doamna Bonux»

Loading...

Citește și

  • Mă uluieşte şi mă bulversează vestea că minunta familie de actori, vecina mea din Bdul fost 6 Martie, fost Gheorghe Gheorghiu - Dej, fost Kogălniceanu, azi Regina Elisabeta - nu ştiu dacă mai staţi acolo, eu sigur nu - da, voi familia Şerban-Catone, se poate destrăma.

  • În aprile s-a făcut mare tam-tam în presă, din cauză că Magda Catone divorţează de Şerban Ionescu.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1