Lovitură dură pentru iubitorii de mititei din Capitală. «La Cocoșatu» și «La Gil», închise de ANPC

Ultima actualizare:

    Andrei Alexandru, zis Sandu Cocoșatu, celebrul gratargiu, e cel care a dat numele localului preferat de mulți bucureșteni și a dus faima micilor de la CocoșatuFoto: Click
Andrei Alexandru, zis Sandu Cocoșatu, celebrul gratargiu, e cel care a dat numele localului preferat de mulți bucureșteni și a dus faima micilor de la CocoșatuFoto: Click

Veste rea pentru toți iubitorii de mici din București și nu numai. Restaurantele „La Cocoşatu” şi „La Gil” din Capitală au fost închise temporar de comisarii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), până la remedierea deficienţelor, informează news.ro.

În urma unui control au fost găsite condiţii igienico-sanitare necorespunzătoare, produse expirate şi neconforme, fiind retrase de la comercializare peste 250 de kilograme de produse alimentare. Cele două restaurante au fost amendate în total cu 75.000 de lei, iar ANPC propune închiderea unităţilor pe o perioadă de cel mult şase luni. Conform news.ro, preşedintele ANPC, Horia Constantinescu, a declarat că, în urma controlului făcut de comisarii instituţiei la restaurantul „La Gil” din Bucureşti, au fost descoperite condiţii igienico-sanitare necorespunzătoare, produse expirate, neconforme şi nesigure, nu erau respectate condiţiile de temperatură şi era utilizată practica comercială înşelătoare. Unitatea a fost închisă temporar până la remedierea deficienţelor şi amendată cu 55.000 de lei. Măsura închiderii temporare până la remedierea deficienţelor a fost luată şi la restaurantul „La Cocoşatu”, faimoasă pentru micii făcuți aici de nea Sandu Cocoșatu, unde comisarii ANPC au amendat unitatea cu 20.000 de lei și au decis oprirea definitivă de la preparare şi consumul uman a 52 de kilograme de produse diverse.

Restaurante preferate de vedete

"La Cocoșatu" și "La Gil" atrăgeau ca un magnet și persoane publice din toate domeniile de activitate. Nu de puține ori, fotoreporterii Click! au surprins vedete înfulecând mici de la aceste restaurante. Actorul Toma Cuzin, Firicel din "Las Fierbinți", fosta știristă Oana Frigescu sau marele actor Marcel Iureș sunt doar câțiva pe care i-am cuprins în galeria foto de mai sus.

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net