Klaus Iohannis şi-a lansat cartea "Pas cu pas" la Gaudeamus

Ultima actualizare:

    Klaus Iohannis a acordat primul autograf unei fetiţe de 5 aniFoto: Florin Ghioca/Adevărul
Klaus Iohannis a acordat primul autograf unei fetiţe de 5 aniFoto: Florin Ghioca/Adevărul

Klaus Iohannis şi-a lansat cartea, miercuri, la Târgul de Carte Gaudeamus, în faţa unui public foarte numeros.

Miercuri seara, coada cu lumea care-l aştepta pe noul preşedinte se întindea până la ieşirea din Romexpo. Peste 400 de oameni s-au călcat pe picioare pentru a-l vedea pe Klaus Iohannis. Preşedintele încă nu ajunsese la 17.30, ora anunţată a lansării.

La 17.46, noul preşedinte al României a fost întâmpinat cu aplauze şi urale, mulţimea scanându-i numele. Directorul Curtea Veche, Grigore Arsene, şi jurnalistul Cristian Ţopescu au prezentat volumul la standul editurii. Cristian Ţopescu i-a făcut cadou preşedintelui o minge de tenis „cu care să câştige şi următoarele meciuri“.

Ediţia a doua a cărţii va fi actualizată, a promis directorul editurii, cu descrierea perioadei în care Iohannis a devenit preşedinte, informează adevărul.ro.

Iohannis a făcut o prezentare cărţii sale, apoi a acordat autografe. Primul a fost pentru o fetiţă de 5 ani.

Cartea "Pas cu pas", scrisă de Klaus Iohannis, cea mai citită din ultimele zile

În perioada 16-19 noiembrie, volumul autobiografic PAS CU PAS scris de președintele ales al României este cea mai căutată și cumpărată carte în format digital de pe elefant.ro.

Săptămâna aceasta, scrierea lui Klaus Iohannis a intrat direct pe locul întâi în topul eBooks, chiar dacă a fost disponibilă pentru cititori încă de pe data de 9 octombrie. Volumul autobiografic surprinde momentele cele mai importante din viața lui Klaus Iohannis, din copilărie până în momentul în care a ajuns să fie candidat la președenția țării.

“Cititorii au ales formatul digital al cărții deoarece o pot citi imediat după ce au cumpărat-o online. Având la dispoziție această modalitate rapidă, românii s-au grăbit să afle detalii despre viața lui Klaus Iohannis, atât din punct de vedere profesional, cât și personal” spune Dan Vidrașcu, CEO elefant.ro.

Foarte multă lume a venit miercuri la lansarea cărţii lui Klaus Iohannis, "Pas cu pas"
Foarte multă lume a venit miercuri la lansarea cărţii lui Klaus Iohannis, "Pas cu pas"

Cartea PAS CU PAS a fost disponibilă pe elefant.ro și în format tipărit, stocurile epuizându-se extrem de repede. “În cel mai scurt timp, aceasta va reintra în oferta elefant.ro” precizează Dan Vidrașcu.  

În momentul de față, de pe elefant.ro volumul autobiografic PAS CU PAS scris de Klaus Iohannis se poate achiziționa în format digital cu reducere de 35%, adică la prețul de 7 lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
cuplu cearta jpg
ploi jpeg
bar g712d79cb7 1920 jpg
fabrica 2 1600x1000 jpg
Papanasi png
Vipera neagră Foto Adrian Florin Vrăbiescu (2) jpg
Carne de pui jpg
Caine in cusca FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net