Israelianul care a înjunghiat două femei în Capitală a fost prins de poliție

Ultima actualizare:

    Cele două femei au fost transportate de urgenţă la spital Foto: arhivă Click!
Cele două femei au fost transportate de urgenţă la spital Foto: arhivă Click!

Clipe de groază în zona Bulevardul Tineretului! Două femei au fost atacate, în plină stradă, de un individ originar din Israel, înarmat cu un cuţit. Oamenii legii au intervenit de urgenţă şi au reuşit imobilizarea agresorului.

Două femei au fost agresate cu un cuțit de către un bărbat, în zona Bulevardului Tineretului, din București. Din primele informații, se pare că atacatorul a acţionat violent, fără să aibă vreo discuție anterioară cu cele două victime asupra cărora s-a năpustit cu acel cuţit.

Potrivit unor surse din poliție, cele două femei, în vârstă de 64 și 54 de ani, au fost atacate de la spate de un bărbat, cetățean străin. Femeile au plăgi la gât și urechi și sunt în stare stabilă.

„Astăzi, în jurul orei 12.10, prin apel apel 112, Secția 14 Poliție a fost sesizată, că în zona B d-ului Tineretului, doua femei au fost agresate de către un necunoscut, cu un obiect tăietor, fără a avea anterior vreo discuție cu acesta”, se arată în comunicatul emis de către Poliţia Capitalei. Reprezentanţii Poliţiei Capitalei au precizat că la faţa locului au ajuns de urgenţă poliţiştii, iar agresorul a fost imobilizat şi transportat la cea mai apropiată secţie de poliţie.

Cercetările în acest caz au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net