Întrebare de baraj: „Sunteți mulțumiți de Poliția Locală Sector 2”

Ultima actualizare:

    Edilii vor să știe inclusiv dacă bucureștenii se simt mai în siguranța datorită sistemului de monitorizare video implementat în sector
Edilii vor să știe inclusiv dacă bucureștenii se simt mai în siguranța datorită sistemului de monitorizare video implementat în sector

Autoritățile locale din Sectorul 2 vor să știe cât de mulțumiți sunt bucureștenii din această zonă administrativă de activitatea Poliției Locale. Edilii au realizat un chestionar cu zece întrebări la care cetățenii sunt invitați să răspundă în următoarele două săptămâni. Iată ce vor să știe edilii!

Activitatea Poliției Locale Sector 2 este verificată în această perioadă, iar cei care vor furniza informații prețioase sunt chiar locuitorii acestui sector. Cetățenii sunt invitați să răspundă la zece întrebări referitoare la cum văd ei rolul și performanțele acestei instituții. Echipe de poliţişti locali ai Sectorului 2 se vor deplasa acasă la bucureșteni pentru a le duce formularele. În paralel, aceste chestionare pot fi completate și pe stradă, de cei care acceptă să-și răpească cinci minute din timpul lor. Conform primăriei, prin acest sondaj se încearcă identificarea realizărilor şi nerealizărilor instituţiei, de la înfiinţare şi până în prezent, stabilirea gradului de siguranță stradală, evoluția fenomenului antisocial, rezultatele implementării sistemelor de monitorizare video, percepția cetățenilor față de fenomenul de corupție.

La ce întrebări se așteaptă răspuns

Reprezentanții primăriei vor desfășura acest sondaj în următoarele două săptămâni. Iată ce întrebări vor fi puse celor care vor să participe la acest studiu!


    Așa arată chestionarul la care cetățenii sunt invitați să răspundă
Așa arată chestionarul la care cetățenii sunt invitați să răspundă

„Chestionarul va folosi pentru îmbunătăţirea Sistemului de Management Integrat şi pentru atingerea unui nivel susţinut de excelenţă în toate aspectele performanţei, în vederea implementării modelului de excelenţă EFQM al Poliției Locale a Sectorului 2. Grupa operatorilor de sondaj din cadrul Poliției Locale Sector 2 este sprijinită în această activitate de polițiști locali voluntari”, se arată într-un comunicat remis redacției.

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net