Înfiorător! Ce mesaj avea scris în palmă ucigașa fetei de la metrou

646x404.jpg

criminala de la metrou
Polițiștii au găsit scris în palma criminalei de la metrou un mesaj
Foto: Adevărul

Întreaga țară s-a cutremurat după crima de la metrou! Din mărturiile tatălui primei fete împinse în fața garniturii de tren, reiese că autoritățile ar fi putut, din nou, preveni moartea unei persoane, dacă ar fi acționat mai repede și mai ales, dacă ar fi privit situația cu seriozitate de la început.

Tatăl primei victime de la metrou, agresată în stația Costin Georgian, a povestit, conform Adevărul, că a sunat degeaba la 112, întrucât doamna care i-a răspuns la apelul de urgență l-a trimis să investigheze el însuși problema și să-i anunțe pe polițiștii de la unitatea din stația Costin Georgian.

Când a mers unde i s-a cerut, tatăl șii fiica sa care trecuse printr-o experiență traumatizantă, au fost nevoiți să aștepte la rând două ore pentru a depune o plângere referitoare la o tentativă de omor. De la ora 15.30, când a avut loc primul incident, la Costin Georgian, abia la ora 19.30 a fost înregistrată plângerea, iar pe la ora 20.30, criminala și-a ucis cea de-a doua victimă, pe Alina Ciucu (25 de ani).

Magdalena Șerban (36 de ani), femeia care le-a împins pe cele două tinere în fața metroului, a fost arestată în noaptea de 12 spre 13 decembrie, suficient de târziu cât să aibă șansă să ucidă în serie și alte persoane. La audieri, Magdalena ar fi fost incoerentă, iar martorii primului incident (care n-au oprit-o pe agresoare) spuneau că ucigașa repeta continuu că i s-au furat banii:

„Mi-a luat banii, mi-a luat banii și repeta, apoi a venit metroul, persoanele au intrat în metrou, fiica mea a urcat și ea de frică și atunci a realizat ce s-a întâmplat. A izbucnit în plâns. Nu a ajutat-o nimeni [...] agresoarea a rămas pe peron. Ne-am uitat pe filmări și agresoarea se plimba foarte liniștită pe peron, către ieșire, cu telefonul la ureche. Am înțeles de la poliție că i-ar fi găsit în palmă, dacă nu mă înșel: «Am făcut-o, dar am confundat-o»”, a mărturisit tatăl primei fete împinse în fața metroului, potrivit Adevărul. 

loading...
Loading...

Citește și