Incredibil! S-a surpat asfaltul sub roţile maşinii

6-actu-3-2col.jpg

Maşina BGS a rămas înţepenită în bucata de asfalt surpat
Citeste tot despre: 

În bătaie de joc! Aşa sunt făcute asfaltările în Capitală. Şi nu e de mirare atâta timp cât joi, pe Bd. Străduinţei, din sectorul 4, se turna strat de asfalt pe ploaie. Nimeni nu se gândeşte, însă, că viaţa şoferilor este pusă în pericol. Angajatul BGS a rămas suspendat pe Str. Spiru Haret.

 

Asfaltul s-a surpat chiar sub roţile autoturismului cu care se deplasa. ”Din cauza cantităţilor însemnate de apă acumulate, o porţiune de circa 1 mp din carosabil s-a surpat, în această dimineaţă (n.r. ieri dimineaţă), pe trecerea pentru pietoni, la intrarea dinspre Str. Ştirbei Vodă”, au explicat reprezentanţii Primăriei Generale, care au omis să specifice cum s-a produs evenimentul. Ba chiar, au transmis că ”în urma incidentului nu au fost înregistrate victime sau alte pagube materiale”.

6-actu-5-2col.jpg

Groapa a fost împrejmuită şi astupată ieri

 

Traficul rutier a fost restricţionat în totalitate, iar la faţa locului au venit echipaje din cadrul Serviciului Circulaţie Rutieră şi Direcţia de Control. Muncitorii de la Administraţia Străzilor au fost trimişi ca să astupe groapa, în timp ce proprietarii maşinilor parcate au fost apelaţi ca să le mute.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1