Incredibil! S-a prăbușit asfaltul într-o intersecţie din Capitală

asfalt-surpat-in-bucuresti.jpg

Groapa formată în urma surpării asfaltului
Groapa formată în urma surpării asfaltului

Un crater s-a format astăzi, 20 august, pe strada Dezrobirii din Bucureşti, la intersecţia Gorjului, după ce s-a surpat asfaltul. O maşină aajuns în groapă însă nimeni nu a fost rănit.

Potrivit martorilor, un autoturism ar fi fost prins în capcana din șosea, după ce asfaltul s-a prăbușit sub greutatea lui. La faţa locului au intervenit agenţii Poliţiei Locale Sector 6, care au scos maşina, după ce au fost alertați la 112.

O mașină ar fi ajuns în groapa formată pe carosabil

„Surparea asfaltului în pe str. Dezrobirii, zona Gorjului s-a produs în urma trecerii unui camion de mare tonaj. Incidentul a fost anunţat prin 112. Lucrătorii RADET, care au efectuat mai multe lucrări în zonă, au delimitat perimetrul, astfel încât să nu se producă accidente. Nici o persoană nu a fost rănită. Pentru intervenţii şi remedieri, la faţa locului se află în acest moment agenţii Poliţiei Locale Sector 6, inspectori ai Serviciului Disciplina în Construcţii şi reprezentanţi ai administratorului drumului, Administraţia Străzilor, din subordinea Consiliului General al Municipiului Bucureşti”, au precizat autoritățile locale.

Sunt restricții de circulație pentru lucrări

Totodată, polițiștii de la Brigada Rutieră au anunțat că în acest moment traficul rutier a fost restricționat pentru lucrări. Este afectată banda 2 de pe Str. Dezrobirii, sensul de mers dinspre Bd. Uverturii către Bd. Iuliu Maniu, în apropiere de intersecția cu Bd. Iuliu Maniu.

Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele oamenilor legii.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1