Tentativă de sinucidere sau accident? O tânără de 20 de ani a căzut de la etajul 8 al unui bloc

Ultima actualizare:

    Tânăra de 20 de ani s-a prăbuşit în gol de la etajul 8 al imobilului în care locuia
Tânăra de 20 de ani s-a prăbuşit în gol de la etajul 8 al imobilului în care locuia

O tânără de 20 de ani din București a căzut de la etajul 8 al blocului în care locuia, în noaptea de marți spre miercuri. Cel care a sunat la 112 pentru a solicita ajutorul a fost un vecin, alarmat de zgomotul auzit. Din nefericire, prognosticul medicilor este unul rezervat.

O tânără de 20 de ani s-a prăbuşit de la etajul 8 al blocului în care locuia în noaptea de 20 august. Cel care a anunţat echipajul de ambulanţă a fost vecinul tinerei, alertat de zgomotul pe care îl auzise, o bubuitură. A ieşit pe balcon pentru a identifica sursa zgomotului, iar acela a fost momentul în care a observat că vecina sa era căzută pe caldarâm."Am auzit o bubuitură, şi am ieşit şi o fată era căzută sub gardul viu. A venit poliţia, salvarea, dar nu mişca", a povestit vecinul. A sunat la 112 pentru a solicita intervenţia unui echipaj, medicii au ajung cu rapiditate la faţa locului, iar tânăra a fost transportată la spital. Din nefericire, medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor sale de supravieţuire.

Poliţiştii au două piste: Tentativă de suicid sau accident

Cauzele care au dus la producerea tragediei sunt necunoscute momentan, însă oamenii legii au deschis o anchetă pentru a elucida misterul. Ei au în vedere două piste, fie un accident, fie o tentativă de suicid. Urmează ca poliţiştii să discute cu apropiaţii tinerei şi să investigheze probele prezente la locul cu pricina, un bloc din sectorul 2 a Capitalei.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net