Începe furnizarea căldurii în Capitală, ca urmare a temperaturilor scăzute din zilele trecute

Ultima actualizare:

    Punctele termice încep din această seară testarea instalațiilor pentru încălzirea locuințelor
Punctele termice încep din această seară testarea instalațiilor pentru încălzirea locuințelor

Termoenergetica, compania Primăriei Capitalei care gestionează apa și căldura anunţă că miercuri încep probele la cald, având în vedere temperaturile în scădere înregistrate zilele trecute. Furnizarea agentului termic se va face după trei nopţi consecutive cu temperaturi de cel mult 10 grade Celsius.

Probele la cald se vor desfăşura astfel încât, pe măsură ce temperatura exterioară scade, toţi consumatorii să beneficieze în condiţii normale de furnizarea agentului termic pentru încălzire. Furnizarea agentului termic pentru încălzire se realizează după înregistrarea, timp de trei zile consecutiv, între orele 20.00- 6.00, a unor valori medii zilnice ale temperaturii aerului exterior de +10º C sau mai mici.

Anunțul Termoenergetica pentru instituțiile publice

„Vă reamintim că instituția noastră a început furnizarea căldurii la cerere spitalelor, şcolilor, grădiniţelor, căminelor de bătrâni, precum şi tuturor celorlalte instituţii care au solicitat acest lucru. Asociaţiile de proprietari care doresc amânarea furnizării agentului termic pentru încălzire pot solicita în scris acest lucru, prin reprezentanţii legali, la registratura Companiei Municipale Termoenergetica București(CMTEB) din str. Cavafii Vechi nr. 15, la secţiile de termoficare de sector, sau prin e-mail la adresa relatii@cmteb.ro”, anunță compania potrivit natena3.ro

Date despre sistemul de termoficare din București

Termoenergetica (fostul RADET) este distribuitorul de apă caldă și căldură din Capitală și se afla in subordinea Primăriei Capitalei, condusă încă de Gabriela Firea. Activitatea RADET a fost preluată de Termoenergetica în decembrie 2019 după ce Curtea de Apel București a decis pe 11 noiembrie 2019 falimentul regiei. Potrivit ultimelor date făcute publice de municipalitate, la sistemul centralizat de încălzire sunt racordate aproximativ 562.000 de apartamente, reprezentând peste 8.600 de blocuri, în care trăiesc circa 1,21 milioane de oameni, dar și aproximativ 4.900 de instituții, obiective sociale și agenți economici.

Citiți și

Cum îți încălzești locuința dacă nu ai căldură din cauza avariilor RADET. Metode rapide și ieftine

Circ cu apa caldă şi căldura pe banii bucureştenilor

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net