Incendiu violent în Capitală: Pompierii au acționat cu 14 autospeciale

incendiu-pompieri.jpg

Cinci case făcute scrum în Capitală
foto: ISU-BIF
Citeste tot despre: 

Alertă în Capitală în această dimineață. Trei persoane au primit îngrijiri medicale de la echipajele SMURD şi au fost transportate la spital în urma unui incendiu la un ansamblu de locuinţe din Sectorul 3.

La faţa locului s-a intervenit cu 14 autospeciale de stingere, 3 echipaje SMURD, o autospecială pentru descarcerare şi 2 autoscări, informează ISU-BIF.
"În cursul acestei dimineţi am intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la un ansamblu de locuinţe şi anexele acestora, în str. Căzăneşti, Sector 3. Din cauza distanţelor foarte mici între construcţii, flăcările s-au propagat foarte rapid, astfel că suprafaţa afectată de incendiu a fost de aproximativ 300 mp. Având în vedere manifestarea incendiului, la caz au fost direcţionate în mod progresiv 14 autospeciale de stingere, 3 echipaje SMURD, o autospecială pentru descarcerare şi 2 autoscări. (...) Numărul de resurse angrenate a fost determinat şi de existenţa unui număr limitat de resurse de alimentare cu apă. Trei persoane au primit îngrijiri medicale de la echipajele SMURD şi au fost transportate la spital, în stare de conştienţă, fără probleme deosebite", arată sursa citată.

Citește și:

Incendiul de la Institutul "Matei Balş": Anchetatorii au terminat cercetarea la fața locului. 33 de persoane au fost audiate

Incendiu într-un bloc din București. Doi iepurași, salvați de pompieri


 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1