Hotelul Ambasador, din nou scena unui episod macabru. Un tânăr de 25 de ani s-a sinucis în cameră

pastile.jpg

pastile
Bărbatul de 25 de ani şi-a pus capăt zilelor înghiţinând un amestec de pastile
Foto: pixabay.com

Scene macabre într-o cameră din hotel din centrul Bucureştiului. Un tânăr de 25 de ani a decis să îşi încheie socotelile cu viaţa, după ce s-a cazat cu o zi înainte de a se sinucide în una dintre camerele hotelului Ambasador, situat pe bulevardul Gheorghe Magheru. Oamenii legii au fost sesizaţi de către angajaţii hotelului şi au constatat decesul bărbatului.

Tânărul de 25 de ani s-a cazat vineri, 28 februarie, la hotelul Ambasador, dar nimic nu le dădea de bănuit angajaţilor că ar fi fost ceva în neregulă cu aceştia. O zi mai târziu, sâmbătă, el a fost găsit în cameră, lipsit de viaţă, informează cancan.ro. Poliţiştii au fost sesizaţi şi odată ajunşi la faţa locului au constat că decesul bărbatului a fost unul planificat. Pe noptieră a fost găsit un mesaj de adio prin care el explica motivele pentru care a decis să se sinucidă. Se pare că el ar fi ingurgitat mai multe pastile, creând un cocktail medicamentos care i-ar fi fost fatal

Poliţiştii vor demara o ancheta pentru a stabili cu exactitate care au fost cauzele care l-au făcut pe individ să îşi curme zilele. 

De-a lungul vremii, hotelul Ambasador a fost martor mai multor fapte sângeroase, acestea regăsindu-se în poveştile sumbre ale Capitalei. Potrivit Adevărul, începutul anilor 40 au marcat unul dintre evenimentele care au rămas în istoria hotelului. Conform mai multor surse, în faţa hotelului Ambasador a fost împuşcat mortal, la 18 ianuarie 1941, maiorul de aviaţie neamţ Helmuth Doring, membru al Misiunii Militare Germane stabilite în România.
„Hotelul funcţiona ca locuinţă pentru ofiţerii germani. Incidentul a fost folosit ca pretext de generalul Ion Antonescu, Şeful Statului din acea perioadă, pentru a începe o serie de acţiuni violente, care au culminat cu rebeliunea legionară, şi defilarea cămăşilor verzi“, a confirmat istoricul Dan Falcan, potrivit Adevărul. 

Mai mult decât atât, în urmă cu mai mult de un deceniu, el a fost scena unui moment intens mediatizat de presă la vremea respectivă. Codrin, un tânăr care ulterior s-a sinucis aruncându-se de la etajul al 12-lea al hotelului, şi-a omorât nevasta cu mai multe lovituri de cuţit apoi, disperat, a pornit spre Capitală unde şi-a încheiat socotelile cu viaţa. 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Dragostea trăită de Romeo şi Julieta şi-a găsit corespondentul în realitate. Un bărbat şi o femeie, ambii în vârstă de 35 de ani, au fost găsiţi decedaţi în camera unui hotel din localitatea arădeană Nădab.

  • Vin din toată ţara, dar, mai nou, şi din străinătate ca să se arunce de pe Intercontinental. Multe persoane care au vrut să-şi încheie socotelile cu viaţa s-au cazat de-a lungul timpului în luxosul hotel. Ieri, s-a sinucis un bărbat venit din Germania.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1