Gabriela Firea dă asigurări că tramvaiul 41 va circula de la 1 septembrie

Ultima actualizare:

    Gabriela Firea a verificat stadiul lucrărilor din zona Pod CiurelFoto: Facebook
Gabriela Firea a verificat stadiul lucrărilor din zona Pod CiurelFoto: Facebook

Primarul Gabriela Firea a făcut o vizită de lucru la pasajul care trece peste râul Dâmbovița și Șoseaua Virtuții. Aceasta a dat asigurări că tramvaiul 41, care circulă de la Piața Presei până în cartierul Ghencea, își va relua circulația înainte de începerea noului an școlar, mai precis de la 1 septembrie.

În lunile iulie și august, circulația tramvaiului 41 a fost suspendată din cauza lucrărilor din zona Pod Ciurel și Podul Grant, iar locul său a fost luat de traseele 641 și 642. De la 1 septembrie, se va reveni la normal, conform primarului Gabriela Firea. Aceasta a dat detalii despre stadiul lucrărilor pe pagina sa de Facebook și a menționat că prima etapă a proiectului "Străpungere Ciurel - Nod Rutier Virtuții" se va încheia până la sfârșitul acestui an, când se vor începe testele statice și dinamice, după care va fi dat circulației.

Nodul Virtuții face parte dintr-un proiect mai amplu, care vizează construirea unui drum expres care să lege Splaiul Independenţei de Autostrada A1. Prima etapă a vizat construirea pasajului peste râul Dâmboviţa şi Şoseaua Virtuţii, care să facă legătura între centrul Capitalei şi cartierele Militari şi Drumul Taberei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net