Feerie în Capitală. Târgul de Crăciun de la Universitate a fost deschis oficial

Ultima actualizare:

    Bradul de 15 metri de la Târgul de CrăciunInquam Photos / George Călin
Bradul de 15 metri de la Târgul de CrăciunInquam Photos / George Călin

După doi ani de pauză, Târgul de Crăciun București 2021 și-a deschis porțile. Chiar dacă nu vom avea parte de concerte, iar accesul se face la 30% din capacitate, imaginile de acolo sunt superbe și te introduc în atmosfera de sărbătoare.

Vineri, 26 noiembrie, s-a deschis Bucharest Christmas Market, târgul organizat de Primăria Generală în Piața Universității. Accesul este tot pe bază de certificat verde, dar și cu bilet. Prețul biletului, care asigură o intrare/zi la târg este de 5 lei la achiziționarea online, respectiv de 7 lei, la casa de bilete din locație. Copiii cu vârsta până în 12 ani beneficiază de acces gratuit. Vizitatorii au parte parte de decorațiuni, vin fiert, castane coapte, plăcinte și ciocolată de casă, anunță organizatorii. Și acest târg va fi deschis tot până pe 26 decembrie.

Din imaginile realizate de fotoreporterul Click! se vede agitația specifică acestei perioade, căsuțele cu dulciuri și vin fiert fiind deja puncte de atracție pentru vizitatori. Vedeta din piață este însă bradul amplasat în centrul târgului, care are o înălţime de 15 metri. Începând cu 17 decembrie, la Târgul de Crăciun va fi prezent şi Moş Crăciun

S-au aprins luminițele în Capitală

Tot vineri seara, în Piaţa Universităţii, a fost pornit iluminatul festiv. Elementele decorative de sărbători sunt montate pe bulevardele Lascăr Catargiu, Magheru, Kiseleff, Unirii, Piaţa Universităţii, Piaţa Romană, rond Piaţa Presei şi rond Beijing. „Astăzi am deschis Târgul de Crăciun Bucureşti, Bucharest Christmas Market, aflat la cea de-a XIV-a ediţie. Este un târg de poveste în centrul oraşului organizat de Primăria Capitalei prin Creart. Bradul nostru este din lemn, promovăm sustenabilitatea, este ecologic, reutilizabil şi toate luminiţele compun decorul nostru de poveste”, a declarat, pentru Agerpres, Cristina Lixandru, PR Creart.

Citește și:

Cele mai frumoase târguri de Crăciun din România se deschid rând pe rând, în aceste zile

Târg de Crăciun în București, cu taxă de intrare! Cât va costa biletul

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kovacs jpg
image
image
image
image
image
image
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net