FOTO EXCLUSIV Nicolae Badea întinereşte cu terapia "Vampir"? Detaliile unei practici care-ţi dă fiori

Ultima actualizare:
Fostul boss de  la Dinamo merge  periodic la o  clinică particulară  din Nordul Bucureştiului
Fostul boss de la Dinamo merge periodic la o clinică particulară din Nordul Bucureştiului

De când a renunţat la una din marile lui iubiri, echipa de fotbal Dinamo, Nicolae Badea (65 de ani) are tot mai multă grijă de sănătate, dar şi de aspectul fizic. Omul de afaceri face vizite dese la o clinică particulară de sănătate şi înfrumuseţare din nordul Bucureştiului.

Fostul preşedinte fondator al lui Dinamo a avut anul trecut mai multe probleme de sănătate. După ce a fost la un pas să orbească şi a suportat două intervenţii chirurgicale, la glanda tiroidă şi la braţul drept, omul de afaceri a devenit client fidel al unei clinici particulare din Capitală.

Fotoreporterii Click! l-au surprins zilele trecute în timp ce intra grăbit în instituţia medicală. Aranjat la patru ace, cu o cămaşă bleu şi un costum gri deschis, afaceristul a venit la volanul Mercedesului său în valoare de 100.000 de euro.

Afaceristul a fost  aşteptat la ieşire  de şoferul său
Afaceristul a fost aşteptat la ieşire de şoferul său

Pe de altă parte, afaceristul este cunoscut ca fiind un domn pedant şi preocupat de propria imagine, aşa că nu este exclus ca vizita la clinică să aibă şi un scop estetic, mai ales că are acasă o nevastă cu 30 de ani mai tânără. Clinica pe care o frecventează Badea are o aripă de cosmetică, unde punctul forte îl reprezintă celebra terapie “Vampir”, care te întinereşte prin injectarea propriului sânge în zonele cu probleme. Un astfel de tratament necesită 3-4 şedinţe, iar rezultatele sunt vizibile în timp record. Badea ar putea scăpa astfel de semnele îmbătrânirii în maximum două luni. O şedinţă costă în jur de 450 de euro, dar banii nu sunt o problemă pentru fostul boss dinamovist.


    Afaceristul a fost  aşteptat la ieşire  de şoferul săuFoto Click!
Afaceristul a fost aşteptat la ieşire de şoferul săuFoto Click!

Problemele de sănătate s-au ținut lanț

Click! a scris pe larg despre problemele de sănătate ale lui Nicolae Badea. În luna noiembrie și decembrie ale anului 2012, fostul boss de la Dinamo a suportat două operații, una asupra glandei tiroide și una la brațul stâng, într-o clinică din Turcia. Câteva luni mai târziu, omul de afaceri a suferit o zgârietură corneeană și a stat mai multe zile cu ochiul stâng bandajat. De atunci vizitele la medici s-au întețit.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net