FOTO EXCLUSIV Nicolae Badea întinereşte cu terapia "Vampir"? Detaliile unei practici care-ţi dă fiori

Fostul preşedinte al dinamoviştilor face vizite dese la o clinică particulară din Capitală

Fostul preşedinte al  dinamoviştilor face  vizite dese la o clinică  particulară din Capitală
Fostul preşedinte al dinamoviştilor face vizite dese la o clinică particulară din Capitală
Foto Click!
Citeste tot despre: 

De când a renunţat la una din marile lui iubiri, echipa de fotbal Dinamo, Nicolae Badea (65 de ani) are tot mai multă grijă de sănătate, dar şi de aspectul fizic. Omul de afaceri face vizite dese la o clinică particulară de sănătate şi înfrumuseţare din nordul Bucureştiului.

Fostul preşedinte fondator al lui Dinamo a avut anul trecut mai multe probleme de sănătate. După ce a fost la un pas să orbească şi a suportat două intervenţii chirurgicale, la glanda tiroidă şi la braţul drept, omul de afaceri a devenit client fidel al unei clinici particulare din Capitală.

Fotoreporterii Click! l-au surprins zilele trecute în timp ce intra grăbit în instituţia medicală. Aranjat la patru ace, cu o cămaşă bleu şi un costum gri deschis, afaceristul a venit la volanul Mercedesului său în valoare de 100.000 de euro.

Fostul boss de la Dinamo merge periodic la o clinică particulară din Nordul Bucureştiului

Fostul boss de  la Dinamo merge  periodic la o  clinică particulară  din Nordul Bucureştiului
Fostul boss de la Dinamo merge periodic la o clinică particulară din Nordul Bucureştiului
Foto Click!

Pe de altă parte, afaceristul este cunoscut ca fiind un domn pedant şi preocupat de propria imagine, aşa că nu este exclus ca vizita la clinică să aibă şi un scop estetic, mai ales că are acasă o nevastă cu 30 de ani mai tânără. Clinica pe care o frecventează Badea are o aripă de cosmetică, unde punctul forte îl reprezintă celebra terapie “Vampir”, care te întinereşte prin injectarea propriului sânge în zonele cu probleme. Un astfel de tratament necesită 3-4 şedinţe, iar rezultatele sunt vizibile în timp record. Badea ar putea scăpa astfel de semnele îmbătrânirii în maximum două luni. O şedinţă costă în jur de 450 de euro, dar banii nu sunt o problemă pentru fostul boss dinamovist.

Afaceristul a fost aşteptat la ieşire de şoferul său

Afaceristul a fost  aşteptat la ieşire  de şoferul său
Afaceristul a fost aşteptat la ieşire de şoferul său
Foto Click!

Problemele de sănătate s-au ținut lanț

Click! a scris pe larg despre problemele de sănătate ale lui Nicolae Badea. În luna noiembrie și decembrie ale anului 2012, fostul boss de la Dinamo a suportat două operații, una asupra glandei tiroide și una la brațul stâng, într-o clinică din Turcia. Câteva luni mai târziu, omul de afaceri a suferit o zgârietură corneeană și a stat mai multe zile cu ochiul stâng bandajat. De atunci vizitele la medici s-au întețit.

Loading...

Citește și