O fetiță de 10 ani a murit înecată în lacul Herăstrău. A alunecat pe ciment, sub un pod

Ultima actualizare:

    Copila a alunecat în apă după ce a călcat pe mătasea broașteiSursa foto: Pixabay
Copila a alunecat în apă după ce a călcat pe mătasea broașteiSursa foto: Pixabay

O fetiță de 10 ani a murit sâmbătă seara, înecată în lacul Herăstrău din Capitală. Copila coborâse împreună cu o prietenă sub un pod din zona Băneasa și a alunecat în apă. A fost resuscitată de medici timp de 40 de minute, însă, din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru ea.

O tragedie fără margini s-a produs ieri, în București, când o copilă de numai 10 ani a murit înecată după ce a căzut în Lacul Herăstrău. Din primele informații se pare că fata, însoțită de o prietenă, a coborât sub un pod din zona Băneasa și a alunecat pe ciment în apă. Era murdară pe mâini și a vrut să se spele în lac. Ghinionul a fost că puștoaica a călcat într-o zonă cu mătasea broaștei, moment în care s-a dezechilibrat și a căzut. Neștiind să înote, aceasta nu s-a putut salva singură. Nici prietena ei nu a putut s-o ajute, deși a încercat s-o prindă de mână și s-o scoată din apă. Într-un final, în ajutor i-a sărit un pescar care se afla prin zonă. Omul a sărit în apă, a scos fetița la suprafață și a chemat ambulanța.

Medicii ajunși la fața locului au încercat în zadar s-o readucă la viață. Timp de 40 de minute au durat manevrele de resuscitare, fără sorți de izbândă. Nu s-a mai putut face nimic pentru copilă. 

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net