Explozie puternică urmată de incendiu, în interiorul unui restaurant fast-food din Capitală

Ultima actualizare:

    Nimeni nu a fost rănit în ruma explozieiFoto: jurnalul.ro
Nimeni nu a fost rănit în ruma explozieiFoto: jurnalul.ro

O explozie puternică a avut loc în această dimineață la un restaurant de tip fast-food situat pe bulevardul Gheorghe Șincai, în cartierul Tineretului din Capitală.

Explozia asurzitoare i-a făcut pe cei din apropiere să creadă că este vorba despre un cutremur până la vederea flăcărilor, atunci au realizat că situația este alta.Din fericire, nu sunt victime, dar bubuitura a fost atât de mare, încât a spart geamurile mașinilor parcate pe celălalt sens. Numărul mașinilor avariate se ridică la 16, informează Digi24.

 Explozia a avut loc în jurul orei 4:30 și a fost urmată de un incendiu. În restaurant se pare că erau mai multe butelii cu gaz. Zece autospeciale au fost trimise la fața locului pentru a intereni ș a stinge focul într-un timp cât mai scurt. Circulația în zonă este resticționată, iar pompierii verifică structura de rezistență a clădirii. "Se verifică în interior dacă există fisuri ale elementelor de construcţie din care să rezulte că a fost afectată structura de rezistenţă a blocului. Au fost scoase mai multe butelii din interior, unde arderea a fost generalizată", a precizat Vasile Daniel, purtător de cuvânt ISU. 

image
image
image
image
image
image
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net