EXCLUSIV Borcea face afaceri şi din închisoare! Ultima lovitură a fostului dinamovist

Ultima actualizare:

    Cristi Borcea
Cristi Borcea

Fostul finanţator de la Dinamo a transformat Ştrandul Ciurel, din Bucureşti, într-un complex de distracţie.

Se află după gratii de luni bune, dar asta nu-l împiedică să se ocupe în continuare de afaceri. Prin intermediul soţiei sale, Alina Vidican, Cristi Borcea a reuşit să transforme Ştrandul Ciurel, din Capitală, într-un adevărat parc acvatic. Iată cum arată!

Puşcăria nu-l usucă la bani. Afacerile îi merg în continuare, iar conturile îi cresc văzând cu ochii. Cristi Borcea (44 de ani) are grijă ca toate investiţiile, pe care le are în derulare, să-i meargă ca pe roate.

Visul lui a fost ca Ştrandul Ciurel, concesionat de la Primăria Capitalei, în 2010, să nu mai fie doar un simplu loc de bălăceală pentru cei care locuiesc în cartierul Crângaşi, ci un adevărat complex de distracţie, unde să se strângă oameni din toate colţurile oraşului.

Parcul acvatic Magic Place are cinci piscine, un bazin cu valuri, opt tobogane cu apă pentru adulţi şi alte opt pentru copii, baruri pe plajă, zonă pentru grătare, un restaurant, denumit Paradisso, terenuri de fotbal, baschet şi tenis şi o parcare cu 126 de locuri. În viitorul apropiat, va fi gata şi un ballroom cu etaj, unde vor fi organizate nunţi şi botezuri. Muncitorii făceau ieri ultimele retuşuri în zona piscinilor.

Parcul acvatic se deschide pe 1 iulie, dar, deocamdată, nu se ştie care este preţul de intrare. Borcea a fost condamnat la 6 ani 4 luni în “Dosarul Transferurilor“ şi e în puşcărie din 4 martie. El se află închis la Penitenciarul Poarta Albă, din Constanţa.    

Alina Vidican a urmărit lucrările

Soţia lui Cristi Borcea, Alina Vidican (29 de ani), a fost cea care s-a ocupat de lucrări. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe şantier, în urmă cu două luni, în timp ce le dădea indicaţii muncitorilor. Surse din anturajul celor doi vorbesc despre faptul că Borcea ţine permanent legătura cu soţia lui, căreia îi spune exact ce trebuie să facă în aceea ce priveşte afacerea.

Click! v-a prezentat în  5 aprilie “inspecţia” pe şantier a Alinei
Click! v-a prezentat în 5 aprilie “inspecţia” pe şantier a Alinei

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net