Examenele pentru permisul auto, suspendate în București. Un examinator ar fi suspect de COVID-19

examenele-auto-sunt-suspendate.jpg

Examenele auto sunt supendate din 17 martie și nu vor fi reluate din 15 mai
Examenele auto au fost supendate din 17 martie

Coronavirusul a dat peste cap examinările pentru permisele de conducere în perioada stării de urgență, dar iată că nici acum nu au dispărut problemele. În București, examenele pentru permisul auto vor fi suspendate temporar, începând de azi, 2 iulie, a anunțat Prefectura București.

Decizia a fost luată pentru că un examinator este suspect de COVID-19, scrie Digi24. Prefectul Municipiului București a anunțat că a a emis ordinul potrivit căruia, începând cu data de 02.07.2020, se suspendă temporar mai multe activități ale Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor București.

Este vorba despre proba teoretică pentru obţinerea permisului de conducere, proba practică pentru obţinerea permisului de conducere, înregistrarea dosarelor candidaţilor pentru susţinerea probei teoretice în vederea obținerii permisului de conducere și programarea pentru susţinerea probei practice în vederea obţinerii permisului de conducere. Reluarea acestor activităţi va fi comunicată publicului în termen util, potrivit comunicatului.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1