Două fete ucise de o mașină scăpată de sub control, în sectorul 2 al Capitalei. Făptașii au fost agresați de martori

Ultima actualizare:

    Accident în CapitalăFoto: Observator
Accident în CapitalăFoto: Observator

Poliţiştii Brigăzii Rutiere au anunțat că un accident a avut loc pe strada Menţiunii, din sectorul 2 al Capitalei, unde un şofer ar fi pierdut controlul asupra directiei de mers şi a intrat in coliziune cu un stâlp.

În urma impactului, maşina a fost proiectată în gardul unui imobil și a accidentat două persoane, care au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Se pare că cele două, o fetiţă în vârstă de 7 ani, şi o tânără de 21 de ani, au murit după ce au fost lovite pe trotuar de maşina scăpată de sub control, care a dărâmat un stâlp de beton.

Accident soldat cu două victime în Capitală

Una dintre ele a fost dusă la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde a decedat. Cealaltă fată, în stare gravă, cu hemorgie internă puternică şi cu politraumatisme, a fost dusă la Spitalul ”Grigore Alexandrescu”, unde a intrat in stop cardio-respirator şi nu a răspuns la manevrele de resuscitare, fiind declarat decesul, informează news.ro.

Ulterior, mai multe persoane ar fi exercitat violenţe asupra conducătorului auto şi pasagerului, fapt pentru care în cauză se desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi lovire sau alte violenţe.

Șoferița și soțul ei au ajuns la Spitalul Pantelimon din Capitală. Aceștia susțin că au fost atacați cu lopata în urma impactului. Poliția a cerut testare pentru a stabili dacă femeia consumase alcool.

Se efectuează cercetarea la față locului în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și condițiilor producerii accidentului rutier. Din primele informații, femeia care se afla la volanul autoturismului nu a adaptat viteza la intrarea într-o intersecție în T, moment în care a intrat pe trotuar și le-a lovit pe cele două fete, potrivit observatornews.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
Ghid de cumpărare TV Smart 2021: Cum să alegi cel mai bun televizor inteligent? jpeg
bani curs valutar dolari jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (5) jpg
bebelus jpg
pensie jpeg
invitatie de nunta jpg
Prințul William în noiembrie 2023  foto   GettyImages jpg
eruptie vulcan jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net