Doi deputaţi PSD, amendaţi după ce au refuzat să poarte mască într-un fast food din București

politia-amenda.jpg

politist scrie o amenda
Cei doi deputați PSD au fost amendați de polițiști pentru că au refuzat să poarte mască de protecție într-un fast food
foto: arhiva Click!

Doi deputaţi PSD au fost amendaţi după un conflict cu poliţiştii chemaţi de personalul unui fast-food pentru că cei doi parlamentari au refuzat să poarte mască de protecţie. Ar fi vorba despre doi deputaţi PSD de Vaslui, Adrian Solomon şi Irinel Stativă, care au avut un comportament recalcitrant.

”În această dimineaţă, o patrulă a Serviciului de Poliţie pentru Centrul Vechi din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, a fost solicitată de agenţii de pază ai unui restaurant de tip  fast-food din sectorul 3, să intervină întrucât în interiorul localului se afla un bărbat care refuza să poarte mască de protecţie, având un comportament recalcitrant”, anunţă Poliţia Capitalei, citată de News.ro.

În urma discuţiilor purtate, acesta le-a adresat expresii jignitoare, având o atitudine sfidătoare la adresa acestora, relatează Poliţia Capitalei.

Citește și:

VIDEO Victoraș Micula, 5.000 de lei amendă şi scandal de pomină cu Poliţia. Juniorul, ironizat că a pronunţat greşit un cuvânt

VIDEO Tupeul se plătește! I-au invitat pe polițiști la grătar și au primit amenzi de 80.000 de lei

Cei doi deputați PSD, amendați cu 2.600 de lei

Alături de persoana în cauză se mai afla un bărbat care, la rândul său, a manifestat un comportament similar.

”Cei doi bărbaţi au fost sancţionaţi contravenţional cu două amenzi în valoare totală de 2.600 de lei pentru provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri publice şi  pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare în public”, precizează poliţiştii.

Cele două persoane sunt doi deputaţi PSD de Vaslui, Adrian Solomon şi Irinel Stativă, conform unor surse din poliţie.

Solomon a fost amendat cu 1.600 de lei, iar Stativă cu 1.000 de lei, pentru încălcarea Legii pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Cei doi le-ar fi spus poliţiştilor inclusiv că ei le plătesc salariile şi că nu sunt demni de haina pe care o poartă.

Loading...
 
 

Citește și