De unde își cumpără Clotilde Armand cerceii? Răspunsul incredibil

Ultima actualizare:

    Clotilde Armand a pierdut la limită alegerile pentru primăria sectorului 1 al Capitaleifoto: arhivă personală
Clotilde Armand a pierdut la limită alegerile pentru primăria sectorului 1 al Capitaleifoto: arhivă personală

Înaltă, stilată, plină de farmec! Candidata Uniunii Salvați Bucureștiul la primăria sectorului 1 al Capitalei, franțuzoiaca Clotilde Armand, pare să fie omul momentului, chiar dacă a pierdut la limită alegerile. Întrebată de unde își cumpără cerceii supradimensionați cu care a fost admirată în toate aparițiile publice, Armand a dat un răspuns surprinzător.

Cerceii lui Clotilde Armand au devenit un subiect în sine de când franțuzoaica a intrat în cursa pentru primăria sectorului 1 al Capitalei. Supradimensionați, cu un aspect vechi, cerceii i-au atras atenția Simonei Gherghe, care a lansat public întrebarea. ”O rugăm pe doamna Clotilde Armand să ne spună și de unde își cumpără cerceii. Toți”, a scris Simona Gherghe pe pagina personală de Facebook.

Răspunsul franțuzoaicei este, trebuie să recunoaștem, surprinzător. Clotilde Armand nu are vreun distribuitor secret și nici nu a moștenit o cutie cu bijuterii de la străbunica. "Am văzut că toată lumea e dezamagită când dau răspunsul: de la târgul de vechituri. În România are o conotație negativă, dar să știți că toate antichitățile care reprezintă trecutul nostru și au și această parte artistică... aceste târguri de vechituri sunt pentru mine ca o căutare de comori", a declarat franțuzoaica la B1, miercuri, 8 iunie.

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net