Daciana Sârbu şi-a deschis cafenea! Cum arată localul soţiei lui Ponta

daciana-sarbu-cofetarie.jpg

daciana sarbu
Cofetăria e mobilată cu gust și are mese și scaune din lemn masiv
Foto: Dan L. Brumar

Europarlamentara PSD Daciana Sârbu îi îndulceşte pe bucureşteni, de luna aceasta, cu prăjiturele ingenioase, ceaiuri naturale şi cafea adusă de peste mări şi ţări în cafeneaua ei din buricul Capitalei.

„Mara Mura”, situată pe strada Benjamin Franklin nr. 5 (lângă Ateneul Român), e o cafenea-cofetărie pe care Daciana Sârbu o deţine în cote egale cu o prietenă, Alexandra Cristina Voicu. Cafeaua pe care o bei aici (8-12 lei) trebuie însoţită negreşit de una din nenumăratele sortimente de prăjituri realizate cu ingrediente naturale (5 lei/bucata). Personal, am gustat choux-à-la creme cu fructul pasiunii, preparat care mi-a amintit de prăjiturelele mamei.

dacian27-act-2.jpg

Prăjiturelele din vitrină te ispitesc atunci când stai cu o cafea în față
Foto: Dan L. Brumar

Însă aici găsiţi acelaşi desert umplut cu cremă de trandafiri, de lavandă sau vanilie. Prăjiturelele pot fi comandate şi pentru acasă, iar pentru evenimente speciale (aniversări, zile de naştere) personalul prepară şi torturi personalizate, care costă 100 lei/kg.
Cafeteria e decorată cu mobilier din lemn masiv, creaţie a unuia dintre cei mai în vogă designeri de interior, Irina Neacşu. Localul e plăcut şi poate fi locul ideal pentru întâlniri amoroase ori amicale, dis-de-dimineaţă sau după masa de prânz. Daciana Sârbu a lucrat toată vara la amenajarea spaţiului situat pe boema stradă din apropierea Ateneului.

daciana37-act-3.jpg

În zilele mai călduroase poți sta și la terasă, căci strada e foarte liniștită
Foto: Dan L. Brumar

În 2014 şi în 2015 a investit peste 148.000 de lei în amenajarea cafenelei, informaţie care se regăseşte în declaraţia de avere a soţului. În document Victor Ponta a declarat că soţia şi-a împrumutat firma D&C Sweets cu 65.635 de lei în 2014 şi cu 83.000 de lei în acest an. Nu putem decât să presupunem că partenera sa a avut aceeaşi contribuţie la lansarea afacerii.

Iată cum arată cafeneaua Dacianei Sârbu!

 • cafenea Daciana Sarbu, cafeneaua Dacianei Sarbu, cofetarie Daciana Sarbu, cafenea Mara Mura
  Spațiul e primitor, bun pentru a-ți începe ziua (foto: Dan L. Brumar)
 • cafenea Daciana Sarbu, cafeneaua Dacianei Sarbu, cofetarie Daciana Sarbu, cafenea Mara Mura, prajituri cafea
  Prăjiturile merg de minune cu cafea (foto: Dan L. Brumar)
 • cafenea Daciana Sarbu, cafeneaua Dacianei Sarbu, cofetarie Daciana Sarbu, cafenea Mara Mura
  foto: Dan L. Brumar
 • cafenea Daciana Sarbu, cafeneaua Dacianei Sarbu, cofetarie Daciana Sarbu, cafenea Mara Mura
  Mesele și scaunele sunt din lemn masiv și poartă semnătura designerului Irina Neacșu (foto: Dan L. Brumar)
 • cafenea Daciana Sarbu, cafeneaua Dacianei Sarbu, cofetarie Daciana Sarbu, cafenea Mara Mura
  foto: Dan L. Brumar
 • cafenea Daciana Sarbu, cafeneaua Dacianei Sarbu, cofetarie Daciana Sarbu, cafenea Mara Mura
  Localul are și o mică terasă, dispusă pe strada Nicolae Golescu (foto: Dan L. Brumar)
 • Maximize

1/6

Meniul de la "Mara Mura"

Loading...
 
 

Citește și

 • robert turcescu

  Robert Turcescu a început o nouă etapă a vieţii sale. Duminică, jurnalistul s-a căsătorit pentru a doua oară.

 • Daciana Sârbu a plâns în această dimineaţă. Nu au fost lacrimi de tristeţe, ci de fericire când şi-a văzut fetiţa, pe Irina Octavia, pe scenă, dansând ca o mare balerină. "Da, am plâns, când am văzut-o pe scenă. Vorbesc serios", a mărturisit soţia premierului Victor Ponta.

 • victor ponta dna trimis judecata

  Premierul Victor Ponta a fost trimis în judecată, joi, de procurorii DNA, pentru 17 infracțiuni de fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală și spălarea banilor, anunță Mediafax. În același dosar, mai sunt trimise în judecată alte patru persoane, între care senatorul Dan Șova și directorul Complexului Rovinari.

 • A fost o zi grea, luni, pentru Victor Ponta. A avut loc primul termen în procesul în care este judecat, a participat la şedinţa PSD în care s-a luat în discuţie susţinerea lui ca prim-ministru, iar Opoziţia a depus moţiune de cenzură. Trei hopuri de care, până acum, Ponta a trecut şi a încheiat ziua cu zâmbetul pe buze.

 • victor ponta conferinta presa mediafax

  În cadrul unei conferințe de presă care a avut loc vineri (23 octombrie), în aceeași zi în care polițistul Bogdan Gigină (28 de ani), de la Brigada Rutieră, a fost înmormântat, Victor Ponta (43 de ani) s-a făcut de râs în fața jurnaliștilor. Premierul a refuzat să răspundă oricărei întrebări legate de motociclistul care a murit din cauza că a căzut într-o groapă atunci când deschidea drumul coloanei oficiale în care se afla ministrul de Interne Gabriel Oprea.

 • klaus iohannis bogdan gigina oprea

  După cinci zile de la tragedie, Klaus Iohannis rupe lanțul tăcerii. Președintele a declarat, duminică (25 octombrie), la Arad, că „este inadmisibil” ca Guvernul să nu ia o poziție oficială cu privire la cazul polițistului Bogdan Gigină, care făcea parte din coloana oficială a lui Gabriel Oprea. Șeful statului a mai precizat că îi poftește „de urgență în fața microfoanelor pe domnii Ponta și Opra să dea lămuriri”.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1