Cununii cu rezervare online, în Sectorul 3

Ultima actualizare:

    Viitorii însurăței pot ajunge în fața ofițerului de stare civilă și cu programare online
Viitorii însurăței pot ajunge în fața ofițerului de stare civilă și cu programare online

Bucureștenii din Sectorul 3 care plănuiesc să-și unească destinele au, din această lună, posibilitatea să-și programeze online cununia civilă. Autoritatea locală a creat pe site-ul propriu o secțiune specială unde tinerii însurăței își pot fixa data și ora la care vor să fie cununați.

Programările online se pot face cu cel puțin o lună înainte de eveniment, începând cu data de întâi a lunii anterioare celei în care urmează să se încheie căsătoria. Există însă o condiție. De această facilitate vor beneficia doar cetățenii români și numai în cazul în care cel puțin unul dintre viitorii soți are domiciliul sau reședința pe raza Sectorului 3.

Pentru a face rezervarea, tinerii vor completa data și ora la care doresc să aibă loc cununia civilă și vor specifica un număr de telefon și o adresă de e-mail pentru confirmare. Formularul electronic solicită completarea numelui, adresei și a CNP -ului fiecăruia dintre soți. După rezervare, cei care apelează la programarea online vor primi un e-mail pe adresa specificată cu confirmarea programării. Tot atunci li se va indica data la care trebuie să se prezinte la Serviciul de Stare Civilă (Bd. Mircea Vodă nr. 5) pentru depunerea actelor.

Serviciul online de programare a căsătoriilor nu elimină cerința legală ca ambii soți să se prezinte în termenul legal pentru a completa declarația de căsătorie și a depune actele necesare. Edilii precizază că prin continuarea procedurii de programare online solicitanții sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
jocurile olimpice jpg
cuplu cearta jpg
ploi jpeg
bar g712d79cb7 1920 jpg
fabrica 2 1600x1000 jpg
Papanasi png
Vipera neagră Foto Adrian Florin Vrăbiescu (2) jpg
Carne de pui jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net