Controale și amenzi pentru cei ce nu respectă legea purtării măștii de protecție. Ștrandul lui Borcea, „luat la rost”

controale0.jpg

Autoritățile au efectuat mai multe controale sâmbătă, 18 iulie

Sâmbătă, 18 iulie , Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București - Brigada de Poliție Transport Public a desfășurat acțiuni de verificare a modului în care sunt respectate prevederile Legii nr 55/2020, măsurile de protecție împotriva infectării cu virusul COVID-19, în stațiile și garniturile de metrou, mai multe supermarket-uri și chiar și ștranduri,

În urma verificărilor efectuate, în care au fost implicați și reprezentanți ai jandarmeriei, au fost constatate și aplicate sancțiuni contravenționale, din care 7 pentru încălcări ale prevederilor Legii nr. 55/2020 (purtarea măștii de protecție). Aceste acțiuni vor continua, pentru siguranța cetățenilor și pentru menținerea unui climat de liniște publică.

controale3.jpg

Autoritățile s-au asigurat că pasagerii poartă măștile de protecție în mod corespunzător

Controale și amenzi pentru cei ce nu respectă legea purtării măștii de protecție

Polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Poliția Sectorului 5, cu sprijinul Poliției Locale, au efectuat verificări cu privire la modul de respectare a măsurilor dispuse pentru prevenirea răspândirii SARS -Cov 2, într-un centru comercial situat în sectorul 5.

controale1.jpg

Au fost controale și la metrou

Ștrandul lui Borcea, verificat

În urma verificărilor efectuate au fost constatate și aplicate 23 de sancțiuni contravenționale. Acțiunile vor continua, pentru siguranța cetățenilor și pentru menținerea unui climat de liniște publică.

Mai multe persoane au fost amendate pentru nepurtarea sau purtarea necorespuzătoare a măștii de protecție, dar și în baza legii 12/90, pentru că nu oferă bon fiscal clienților. Și ștrandul lui Cristi Borcea a fost sâmbătă verificat de către autorități și au fost prelevate câteva probe și din apa din piscine.

controale2.jpg

S-au prelevat mai multe probe din apă

 

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1