Consultații oftalmologice gratuite. Unde și cum te poți programa

Ultima actualizare:

    Controalele oftalmologice sunt recomandate la fiecare 12 luni
Controalele oftalmologice sunt recomandate la fiecare 12 luni

Dacă îți lăcrimează ochii atunci când te uiți la televizor sau obosești repede când citești o carte sau ziarul, s-ar putea să ai de-a face cu o afecțiune oculară. Pentru depistarea timpurie a problemelor oftalmologice e recomandat să faci un control de rutină. Dacă ești din București, îți poți verifica starea de sănătate a ochilor în mod gratuit. Iată unde și cum te programezi!

Petrecem foarte mult timp în fața dispozitivelor care ne livrează divertisment, dar nu ne menajăm ochii nici când ei ne dau semne de oboseală. Vederea încețoșată, amețelile sau durerile de cap pot fi semnale ale slăbirii vederii, motiv pentru care trebuie să efectuăm un control oftalmologic. Bucureștenii au acum șansa unor controale oftalmologice gratuite, efectuate cu optometrul. În urma acestor verificări vor afla dacă ochii lor sunt de vultur sau au nevoie de ochelari. Consultațiile se programează online, folosind acest formular.

Specialiștii recomandă efectuarea controalelor oftalmologice de rutină o dată la 12 luni. Afecțiunile oculare netratate pot duce la pierderea vederii, care este ireversibilă.

Servicii stomatologice gratuite pentru elevi


    50 de unituri dentare au fost cumpărate de Primăria Capitalei în acest an
50 de unituri dentare au fost cumpărate de Primăria Capitalei în acest an

De gratuitate se bucură și elevii bucureșteni, însă la servicii stomatologice oferite de cabinetele medicale arondate instituțiilor de învățământ. Primăria Capitalei a reușit să doteze 50 de cabinete dentare din școli cu unituri și sterilizatoare cu abur, achiziționate la sfârșitul lunii trecute. Primele 38 de unituri dentare au fost livrate școlilor pe 26 martie 2018, iar celelalte vor echipa cabinetele în lunile care urmează. Municipalitatea a investit 2,9 milioane de lei pentru modernizarea și dotarea cabinetelor școlare, cu scopul de a asigura servicii stomatologice uzuale, cum sunt detartrajele și tratamentul cariilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net