Cine e bucureşteanul împuşcat mortal de poliţişti: în 2016 a intrat cu maşina în gardul Guvernului

Ultima actualizare:
Loganul bucureșteanului a intrat în gardul Guvernului
Loganul bucureșteanului a intrat în gardul Guvernului

Bărbatul care în noaptea de marţi spre miercuri şi-a ameninţat vecinii cu un cuţit și a murit la spital după ce a fost împuşcat de oamenii legii a mai ținut prima pagină a ziarelor și în 2016, când a intrat cu mașina în gardul Guvernului.

Incident în miez de noapte într-un bloc din Sectorul 1 al Capitalei: un bărbat îmbrăcat sumar a ieşit pe hol şi şi-a ameninţat vecinii cu mai multe cuţite. Alertaţi, oamenii legii au venit la faţa locului, iar la vederea echipajului, acesta a fugit, fiind prins la alt etaj. „În această dimineaţă, în jurul orei 04.00, prin apel 112, o persoană dintr-un imobil situat în sectorul 1, a sesizat că un bărbat dezbracat, aflat doar în lenjerie intimă, ameninţă pe holuri, având asupra sa mai multe obiecte ascuţite. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie, care, după câteva minute, l-au localizat pe bărbat. Din primele date a rezultat ca la vederea poliţiştilor bărbatul a devenit violent şi a reuşit să îi lovească, ulterior fugind, a comunicat Poliţia. A fost localizat la un nivel superior, unde a încercat din nou să lovească şi i-a ameninţat, motiv pentru care, după somaţie, unul din poliţişti a executat foc cu armamentul din dotare, rănindu-l. A fost solicitat un echipaj de prim ajutor”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Capitalei.Bărbatul, care a fost identificat în persoana lui Alexandru Găzdac, a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, dar a decedat la spital, informează News.ro. Cadavrul urmează să fie ridicat şi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.


    Loganul bucureșteanului a intrat în gardul Guvernuluifoto: Inquam
Loganul bucureșteanului a intrat în gardul Guvernuluifoto: Inquam

Omul avea probleme grave de comportament. În 2016, Alexandru Găzdac, care avea 35 de ani, a încercat să intre cu maşina sa Dacia Logan în curtea Guvernului, chiar pe poarta destinată oficialilor. Anterior, bărbatul fusese dat afară de la televiziunea la care lucra. După ce a fost eliberat, şi-a explicat gestul: „Gestul în sine nu avut nicio legătura cu mesajul transmis. E ceva separat şi a vrut să atragă atenţia asupra mesajului, au fost două lucruri care n-au avut practic legătura între ele. Mesajul a fost unul foarte simplu, a fost un mesaj care a vrut să transmită oamenilor simpli detaşare faţă de violenţă şi solidaritate crescută faţă de cetăţenii României şi a fost un mesaj care să vină cumva cu lucrurile care merg bine în ţara asta”, a declarat el presei.  Bărbatul fusese obligat de instanţă să urmeze tratament de specialitate, dar se pare că a neglijat indicațiile medicilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
FotoJet jpg
Fundătura Ponorului  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (11) JPG
image
actualitate.net
image
actualitate.net