Bărbat din București tâlhărit în propria casă de doi falși polițiști. Unul dintre suspecți a coborât pe frânghie de pe acoperiș

mascati-politie-sas-trupe-speciale.jpg

Polițiștii din trupele speciale au arestat tâlharii
Suspecții, deosebit de periculoși au fost reținuți de trupele speciale
Foto:constantadeazi.ro
Citeste tot despre: 

Polițuștii au reținut vineri autorii unei tâlhării ca în filme petrecute în luna iunie într-un apartament din sectorul 2 al Capitalei. Un bărbat a fost deposedat de bunuri și bani în valoare de 13.000 de lei de doi bărbați care au intrat peste el în casă și s-au dat drept polițiști.

Șocant este modul în care au pătruns cei doi în casa victimei. Unul dintre suspecți a coborât în rapel de pe bloc direct în apartamentul victimei iar celălalt a intrat pe ușa lăsată deschisă a locuinței. Atacul a avut loc în urmă cu două luni iar vineri cei doi suspecți au fost reținuți. Potrivit unui comunicat al Poliţiei Capitalei, în cauză au acționat poliţişti ai Serviciului de Investigare a Criminalităţii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2. Aceștia au pus în aplicare 4 mandate de percheziţie domiciliară în Bucureşti şi în judeţul Ilfov şi au condus la audieri 2 bărbaţi bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată.

Ce spun polițiștii

"Cercetările s-au declanşat după ce, la data de 29 iunie, o persoană ar fi pătruns fără drept într-un apartament din sectorul 2, profitând de faptul că uşa era neasigurată. Totodată, o altă persoană ar fi pătruns concomitent în locuinţă coborând în rapel pe o frânghie fixată pe acoperişul blocului. Cele două persoane ar fi imobilizat pe un bărbat care locuia în respectivul apartament, după ce ar fi pretins că sunt poliţişti.", se precizează în comunicatul Poliției Capitalei. Oamenii legii informează că în urma probatoriului administrat, faţă de cei doi bărbaţi a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore şi a fost sesizată unitatea de parchet competentă în vederea propunerii de luare a măsurii arestului preventiv.

 

Citiți și

700 de violatori, criminali și tâlhari sunt în libertate. Au fost eliberați condiționat în primele 6 luni ale anului

Tâlhărie record în Bucureşti! Bătrân prădat de 50.000 de lei

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1