Bancomat aruncat în aer, în București! Polițiștii sunt în alertă

bancomat-aruncat-in-aer-in-bucuresti.jpg

Bancomat aruncat în aer în București
Un bancomat de pe bulevardul Theodor Pallady a fost aruncat în aer
Foto: observator.tv
Citeste tot despre: 

Un bancomant a fost aruncat în aer la o filială bancară de pe bulevardul Theodor Pallady din Capitală, luni dimineață (20 mai). Polițiștii urmează să analizeze imaginile de pe camerele de supraveghere. Oamenii legii au asigurat zona și au declanșat cercetarea locului.

Poliţiştii Secţiei 13 au fost sesizaţi că într-o filială bancară de pe bulevardul Theodor Pallady, s-a auzit un zgomot foarte puternic, iar bancomatul este distrus. S-a demarat ancheta şi urmează a se stabili, împreună cu reprezentanţii băncii care este prejudiciul, relatează observator.tv.

„În această dimineaţă, în jurul orei 04.20, prin apel 112, Sectia 13 Poliţie a fost sesizată despre faptul ca dintr-o filială bancară de pe bulevardul Theodor Pallady, s-a auzit un zgomot foarte puternic, iar bancomatul este distrus.

Sunt efectuate Investigaţii şi urmează a fi analizate imaginile  surprinse de camerele de supraveghere din zonă. Cercetările sunt efectuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi furt calificat”, a transmis Poliţia Capitalei.

Loading...

Citește și

  • Bărbatul este reținut de poliție

    Un bărbat și o femeie, soț și soție, au fost reținuți pentru furturi din bancomate. Anchetatorii au descins, luni, în locuința celor doi unde au descoperit elemente folosite la spargeri. În urma investigațiilor a reieșit că cei doi soți ar fi furat peste 400.000 de lei dintr-un bancomat din Arad. Acum urmează ca magistrații să hotărască dacă cei doi vor ajunge în arest.

  • Nu băga cardul în bancomat până nu verifici că totul este în regulă! Poliţiştii spun că au fost nenumărate cazuri în care oamenii au rămas fără bani în conturi pentru că hoţii au avut grijă să monteze pe aparate tastatură şi fantă false.