Bancomat aruncat în aer, în București! Polițiștii sunt în alertă

Ultima actualizare:

    Un bancomat de pe bulevardul Theodor Pallady a fost aruncat în aerFoto: observator.tv
Un bancomat de pe bulevardul Theodor Pallady a fost aruncat în aerFoto: observator.tv

Un bancomant a fost aruncat în aer la o filială bancară de pe bulevardul Theodor Pallady din Capitală, luni dimineață (20 mai). Polițiștii urmează să analizeze imaginile de pe camerele de supraveghere. Oamenii legii au asigurat zona și au declanșat cercetarea locului.

Poliţiştii Secţiei 13 au fost sesizaţi că într-o filială bancară de pe bulevardul Theodor Pallady, s-a auzit un zgomot foarte puternic, iar bancomatul este distrus. S-a demarat ancheta şi urmează a se stabili, împreună cu reprezentanţii băncii care este prejudiciul, relatează observator.tv.

„În această dimineaţă, în jurul orei 04.20, prin apel 112, Sectia 13 Poliţie a fost sesizată despre faptul ca dintr-o filială bancară de pe bulevardul Theodor Pallady, s-a auzit un zgomot foarte puternic, iar bancomatul este distrus.

Sunt efectuate Investigaţii şi urmează a fi analizate imaginile  surprinse de camerele de supraveghere din zonă. Cercetările sunt efectuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi furt calificat”, a transmis Poliţia Capitalei.

image
image
image
image
image
image
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net