Avarie majoră la reţeaua de termoficare din Capitală. Sute de străzi n-au apă caldă

Ultima actualizare:

    Foto Pixabay.com
Foto Pixabay.com

O avarie majoră s-a produs la reţeaua primară de alimentare cu agent termic a CET Sud din Capitală. Mai mulţi bucureşteni au transmis că nu au apă caldă şi căldură. Meteorologii anunţă ninsori şi temperaturi care vor scădea sub media obişnuită a lunii ianuarie.

Pe site-ul companiei municipale Termoenergetica este menţionat că mai multe zone din Capitală nu beneficiază de cădură şi apă caldă. Furnizarea agentului termic ori este oprită complet, ori este livrată sub parametri.

O avarie apărută pe Magistrala 1 Sud care alimentează sectoarele 2, 3 și 4 ale Capitalei a lăsat fără alimentare cu apă caldă şi agent termic peste 400 de blocuri, a declarat pentru News.ro directorul general adjunct al Termoenergetica, Adrian Gîtlan. „Este o avarie mare şi mai este una mai mică. În momentul de faţă avaria este izolată şi echipele noastre intervin pentru remediere”, a declarat Gîtlan. 

Potrivit acestuia, sunt afectate de avarie 40 de puncte termice care asigură alimentarea a 449 de blocuri. În cele 449 de imobile nu se mai livrează apă caldă şi nici agent termic. „Mai sunt câteva sute de blocuri care funcţionează, deficitar în aval de zona oprită. În aceste blocuri parametrii sunt reduşi”, a precizat reprezentantul Termoenergetica. Acesta a adăugat că în zona afectată complet nu există spitale, în schimb în zona unde alimentarea se face deficitar există câteva instituţii şi spitale, iar echipele de intervenţie fac eforturi pentru ca alimentarea în aceste zone să fie reluată într-un timp cât mai scurt.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net