Apelul disperat al unui medic. Curtea de la "Matei Balș", plină de ambulanțe cu pacienți: «Mai aveți îndoieli?»

ambulante-matei-bals.jpg

Așa arăta sâmbătă curtea spitalului "Matei Balș" din Capitală
foto: Facebook / Maria Nitescu

Viralul care îți dă fiori. O imagine din curtea Institutului de Boli Infecțioase Matei Balș, spital din prima linie COVID-19, a făcut sâmbătă (18 iulie) înconjurul internetului. Curtea era plină cu ambulanțe care au adus pacienți.

Fotografia a fost făcută publică pe Facebook de Maria Nițescu, medic la Institutul Matei Balș. Maria Nițescu a însoțit fotografia din curtea spitalului de mesajul: "Mai aveți îndoieli referitor la existența problemelor de sănătate determinate de SARS-CoV2?" Maria Nițescu și-a făcut timp și a răspuns și comentariilor conspiraționiste, dar și oamenilor care au avut întrebări pertinente sau pur și simplu au dorit să transmită mulțumiri medicilor din linia întâi.

"Dacă nu credeți în riscul la care sunt supuși medicii, nu vreți să petreceți o zi într-o sectie COVID?

"De ce nu mergeți să munciți în spitalele Covid? E loc pentru toți amatorii. Și o să vă lămuriți cum e cu primele de care pare că știți așa de multe! Iar testul pozitiv iese dintr-un aparat cu prelucrare automată. Nu dai la manivelă ca la Loto!"
Institutul de Boli Infecțioase Matei Balș din București a fost primul spital din România care a tratat pacienți infectați cu coronavirus și este spitalul care a îngrijit, până acum, cei mai muți bolnavi de COVID-19.

Citește și:

Ce simptome îți arată că trebuie să fii testat pentru COVID-19. «În ultima vreme foarte puţini au mai făcut febră»

Alertă! Spitalele din București nu mai au locuri pentru bolnavii de Covid-19. "Ne-am relaxat, toată lumea e fericită"

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1