Amenințare falsă cu rachetă la Hotelul Sheraton și Școala Americană din București

hotel-sheraton-bucuresti-amenintare-racheta.jpg

Alertă cu rachetă în zona Piața Romană din București
Foto Facebook

Situație tensionată în zonele Piața Romană și Pipera! A fost sesizată o amenințare cu rachetă la hotelul Sheraton și la Școala Americană din București, cele două clădiri, precum și acelea din vecinătate, fiind evacuate.

UPDATE: Persoanele din ambele clădiri au fost evacuate. În hotel se aflau câteva zeci de persoane, în schimb este necunoscut numărul celor care se aflau în școală.

Amenințare cu rachetă la Hotelul Sheraton și Școala Americană din București. Prima clădire se află în zona Piața Romană, iar cea de-a doua în zona Pipera. Persoanele din clădire, dar și din Hotelul Sheraton sunt evacuate în acest moment. Un apel la 112 de pe o cartelă preplătită a anunțat o amenințare cu rachetă în zonă, potrivit informațiilor oferite de Digi 24. 

Echipaje de la SRI și Poliție au ajuns rapid la fața locului și au început cercetările în acest sens. Apelantul a sunat la recepția hotelului și a vorbit despre această amenințare, iar angajații au anunțat imediat autoritățile. Cel care a făcut anunțul a susținut că aceste două clădiri vor fi dărâmate cu rachete. Deși există posibilitatea unei alarme false, autoritățile sunt în alertă și verifică orice posibilitate. 

 

 

 

Loading...